Obavijesti

Sport

Komentari 24

Tudor 'oprao' bivšeg igrača: Pa, taj je gori čak i od Ibrahimovića

Tudor 'oprao' bivšeg igrača: Pa, taj je gori čak i od Ibrahimovića
1

On je vrhunski igrač, ali imamo 20 igrača, nije jedini u svlačionici. Ja sam igrao sa Zlatanom Ibrahimovićem, doživio sam puno toga u karijeri, ali nikad nisam vidio takvo ponašanje kao Brumino, rekao je Tudor

VIDEO

Igor Tudor, sad je već sasvim očigledno, ne trpi zvijezde u momčadi. U Hajduku se za njegova mandata nitko nije isticao, u Karabüksporu se proslavio momčadskom igrom, no u velikanu poput Galatasaraya priča je ipak malo drugačija.

Već na predstavljanju Tudor je poručio neke stvari Wesleyu Sneijderu, čak i na uštrb rezultata (manje) i žestokih kritika, uspio se riješiti najvećih zvijezda koje su ga dočekali u svlačionici Galata:

Lukas Podolski otišao je u Kobe (Japan), Sneijder je prekrižen i traži novi klub, a Portugalac Bruma s Eura U21 ne vraća se u Galat nego je potpisao za RB Leipzig.

Bruma je zabio gol za Portugal u porazu od Španjolske (1:3), no Tudor od prvih dana nije 'kliknuo' s njim. Pa Bild prenosi njegovu izjavu o sada novom igraču Leipziga:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- On je vrhunski igrač, ali imamo 20 igrača, nije jedini u svlačionici. Ja sam igrao sa Zlatanom Ibrahimovićem (u Juventusu od 2004. do 2006., nap. a.), doživio sam puno toga u karijeri, ali nikad nisam vidio takvo ponašanje kao Brumino.

- Možda je za sve kriv njegov odgoj. U svakom slučaju, prešao je granice!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića