Obavijesti

Sport

Komentari 2

Atalanta bez Zapate! Formacija Dinama neće nam biti problem

Atalanta  bez Zapate! Formacija Dinama neće nam biti problem
1

Atalanta pet utakmica ne zna za pobjedu, a ova im je utakmica biti ili ne biti u Ligi prvaka. Svjesni su toga branič Rafael Toloi i trener Gian Piero Gasperini koji garantiraju drukčiju igru nego onu iz Zagreba

VIDEO

S Maksimira su se vratili pune mreže i pognute glave. Nenad Bjelica u džep je pospremio Gasperinija, a Oršić je prolazio kraj Toloija kao da ne postoji. No, bar kako tvrde iz Atalantinog tabora, to se dogodilo u Zagrebu (4-0) i više se neće ponoviti.

- Želimo li proći u osminu finala više nemamo pravo na pogrešku. Protiv Cityja i Šahtara smo pokazali da možemo odigrati dobre utakmice jer mislim da mi je ona utakmica u Zagrebu bila najgora u životu - rekao je branič Atalante Rafael Toloi (29).

'San Siro? Maštali smo igrati tamo, može nas impresionirati'
'San Siro? Maštali smo igrati tamo, može nas impresionirati'

Duvan Zapata tad je bio u napadu, ali od kolumbijske zvijeri nismo vidjeli ni 'z'. Neprepoznatljiv je bio i Iličić, dok naš Pašalić nije bio u takvoj formi kakvoj je danas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sigurno ne igra Zapata jer je ozlijeđen. Moramo odigrati odlučnu utakmicu, biti precizni u obrani i napadu, ali već smo pokazali da možemo stvarati puno šansi u toku utakmice te osigurati šest bodova u zadnje dvije utakmice. I Šahtar i Dinamo trebaju bar jednu pobjedu za mogućnost prolaska, tako da mi sutra moramo na sve ili ništa - rekao je trener Atalante Gasperini.

'Ne, Bjelica me nije iznenadio u Zagrebu'

Bjelica je iznenadio u Zagrebu s promjenom formacije i zatvaranjem svih mogućih puteva prema golu Dominika Livakovića. No, Gasperini tvrde da im se jednostavno dogodila slaba utakmica, a ne da ga je Nenad Bjelica nadmudrio.

- Dinamo ima kvalitetne igrače. Moramo biti oprezni, ali volimo naš stil igre i vjerujemo u to. Želimo se nametnuti i osvojiti tri boda. Kad nedostaju igrači poput Iličića, Malinovskog i Muriela imamo problema u napadu, ali oni se sutra vraćaju. Važan je svaki pojedinac u ekipi koji čini taj kotačić u momčadi. Dinamo zna kako igrati u različitim rotacijama, u Zagrebu su nas vrlo dobro blokirali i nismo mogli stvoriti šansu, ali mislim da nam njihova formacija nije stvarala problem, a neće ni sutra - objasnio je trener Gasperini.

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Atalanta

Protiv Juventusa su za vikend izgubili 3-1, a rezultat nije bio odraz stanja na terenu. Domaći nogometaši bili su bolji, ali nije bilo sportske sreće.

- Odigrali smo odličnu utakmicu i zaslužili smo pobjedu, ali protiv tako dobre momčadi kao što je Juventus ne smiješ griješiti. Mi moramo igrati najbolje što znamo i s više ih intenziteta pritisnuti ako želimo napraviti dobar rezultat - rekao je trener Atalante.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener