Obavijesti

Sport

Komentari 32

Nećete vjerovati, ali ovo je lice prvaka: Bisping preživio bombe

Nećete vjerovati, ali ovo je lice prvaka: Bisping preživio bombe
15

Britanac je obranio titulu UFC prvaka u srednjoj kategoriji protiv Amerikanca Dana Hendersona u Manchesteru iako po izgledu nakon borbe nikad ne biste pogodili tko je slavio

VIDEO

Michael Bisping (37) ostaje UFC prvak u srednjoj kategoriji! Britanac je noćas u svom Manchesteru obranio pojas protiv najvećeg protivnika Dana Hendersona (46) rekordnom 20. pobjedom u UFC-u. 

- Nije loše za jednog starca, zar ne? Hvala Michaelu što mi je pružio priliku da se posljednji put borim za pojas. Šteta što se pobjednik ne odlučuje na temelju izgleda nakon borbe - rekao je veteran Henderson nakon fantastičnog meča kojim je otišao u zasluženu mirovinu.

UFC Fight Night 204

I imao je apsolutno pravo žaliti za porazom jer kada biste pogledali lica obojice boraca nakon meča nikada ne biste pogodili tko je pobjednik, a tko bi iz kaveza trebao izaći na nosilima. Henderson je svojim razornim udarcima desnom rukom unakazio prvaka, dvaput ga rušio, držao ga u nokdaunu, no nikako ga nije uspjevao dokrajčiti. Što zahvaljujući nevjerojatnoj izdržljivosti Bispinga, što zahvaljujući isteku runde.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bisping je kontrolirao meč od samog početka, no krajem prve runde Henderson ga je pogodio svojom razornom desnicom i srušio na pod. Britanac je legao, a Amerikanac navalio laktovima i šakama, no Michael se nekako izvlačio i čudesno preživio do kraja prve runde.

UFC Fight Night 204

Druga kao da je bila preslika prve runde. Ponovno je Bisping kontrolirao ring, no onda je još jednom sijevnula Hendersonova desnica. I ponovno, Bisping, već tada pošteno izudaran, je preživio i otišao na novi odmor.

A nakon odmora prilagodio je svoju taktiku. Bolje se kretao i držao se podalje od Hendersonovih šaka i meč je došao do pete runde u kojoj je Henderson uspio i baciti prvaka, pokušao ga završiti, no ponovno bezuspješno. Ipak, ni to mu nije pomoglo da uzme pojas prvaku. Jednoglasnom odlukom sudaca Bisping je obranio naslov (48-47, 48-47, 49-46) protiv sjajnog Amerikanca koji ga je dobio 2009.

- Ljudi, molim vas da pozdravite Dana. Legenda je i s toliko godina me razbio. Sve one priče prije meča su trash talk, ali čovjek je istinska legenda - odao je počast prvak svom protivniku.

UFC Fight Night 204

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića