Obavijesti

Sport

Komentari 65

Uništio Barcu, a znate li zašto je imao potpuno crne kopačke?

Uništio Barcu, a znate li zašto je imao potpuno crne kopačke?
1

Paulo Dybala malo je preuredio kopačke, na njih je stavio svoj zaštitni znak, gladijatorski način proslave golova i u njima je razbio Barcelonu. Igrao je u Nikeovim kopačkama, ali sakrio je znak...

VIDEO

Samo dva dana nakon što je srušio Barcelonu s dva gola u Torinu i praktički doveo Juventus na korak do polufinala Lige prvaka, Paulo Dybala produljio je ugovor. 

Sad je Juventosv do 2022. godine, naravno, dobio je novi poboljšani ugovor. Argentinac će zarađivati 130.000 eura tjedno. Uskoro će još podebljati bankovni račun, a to nema veze s Juventusom. I tu dolazimo do pitanja iz naslova.

Zašto je Juventusov junak imao skroz crne kopačke?

Zapravo je vrlo jednostavno. Dybali je još u veljači istekao ugovor s Nikeom, a dok se ostali proizvođači sportske opreme bore za potpis mladog genijalca, on im je ovako dao do znanja da čeka ponude.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juventus

Juveov gladijator

To su i dalje Nike Mecurial, samo što ih je Argentinac malo preuredio. Umjesto Nikeovog znaka, stavio je svoj zaštitni znak, gladijatorski način proslave golova.

- To je 'Dybalamask', odnosno moja maska. Vrlo je jednostavna - to je maska gladijatora! Kad je na mukama, on mora ponekad navući svoju ratničku masku kako bi postao jači, bez da izgubi svoj osmijeh i dragost - objasnio je Paulo.

Sad tek počinje prava bitka najvećih proizvođača sportske opreme za potpis mlade zvijezde. Nike je svoju šansu imao i čini se da je Adidas prvi favorit za preuzimanje brige o Dybali. Jedno je sigurno, u ovom trenutku jedan od najatraktivnijih igrača svijeta neće još dugo igrati u crnim kopačkama...

Jedno poluvrijeme Nike, drugo Adidas - kazna 150.000 eura

Prije pet godina Mesut Özil na utakmici Reala i Borussije u prvom poluvremenu igrao je u Nikeovim, a u drugom u Adidasovim kopačkama. Tako je prkosio odluci suda da kopačke mora oblijepiti trakom da se ne vidi logo.

Mesut Özil dugo je bio jedan od glavnih promotora Nikeovih kopački, ali odlučio se na Adidas i to u vrijeme dok je još bio pod ugovorom s Nikeom.

Sud je odlučio da Özil mora oblijepiti svoje tenisice bijelom trakom i ako na njima u 180 dana bude vidljiv bilo kakav logo, mora platiti 150.000 eura.

Toga se držao, a nakon isteka ugovora s Nikeom, potpisao je za Adidas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener