Obavijesti

Sport

Komentari 23

United jedva dobio Zorju, Sušić upisao 1. asistenciju za Genk...

United jedva dobio Zorju, Sušić upisao 1. asistenciju za Genk...
1

Čak 69. minuta strijepili su navijači Manchester Uniteda. No onda se ukazao Zlatan Ibrahimović i nakon neuspjelog udarca Waynea Rooneyja zabio za konačnih 1-0

VIDEO

Nakon Kalinićeva gola i dvije asistencije te Interova novog poraza, drugi set utakmica od 21.05 sati drugog kola Europske lige je prošao bez većih iznenađenja. Jedino pravo iznenađenje bila je pobjeda APOEL-a na gostovanju kod Olympiakosa.

Jedna od ljepših priča večeras je svakako pobjeda Dundalka. Irska momčad pobijedila je Maccabi Tel Aviv 1-0, momčad koja je zaustavila Hajduk na putu do Europe, sa svim Ircima u prvoj postavi! Strijelac je bio Ciaran Kilduff. Manchester United je jedva pobijedio ukrajinsku Zorju dok je Zenit razbio AZ Alkmaar 5-0.

Čak 69. minuta strijepili su navijači Manchester Uniteda. No onda se ukazao Zlatan Ibrahimović i nakon neuspjelog udarca Waynea Rooneyja zabio za konačnih 1-0.

U drugoj utakmici skupine A Feyenoord je izgubio na gostovanju kod Fenerbahčea 1-0. Strijelac jedinog gola bio je Emenike (18'), napadač koji se nije nametnuo kod Bilića u West Hamu. Fenerbahče je tako preuzeo prvo mjesto, Feyenoord je drugi, a United treći.

Roma je očekivano pobijedila Astru, a rezultat je bio 4-0 za momčad Lucijana Spallettija. Strijelci su bili Strootman (15'), Fazio (45+2'), Fabricio (ag 47') i Salah (55'). Francesco Totti je upisao dvije asistencije.

Genk je slavio protiv talijanske senzacije Sassuola 3-1, a asistenciju je upisao i bivši igrač Hajduka Tino-Sven Sušić. Sušić je asistirao za drugi gol. Strijelci za Genk su bili Karelis (8'), Bailey (25') te Buffel (61'). Olympiakos je izgubio kod kuće od APOEL-a, a jedini gol na utakmici zabio je Soteriou u 10. minuti. St. Etienne i Anderlecht odigrali su 1-1 (Roux 90+4'/Tielemans (p) 62') dok je Athletic Bilbao pobijedio Rapid iz Beča 1-0 golom Benata. Ivan močinić je za Rapid igrao do 67. minute.

Zenit je u St. Petersburgu pobijedio AZ Alkmaar s viskoih 5-0, a golove su redom zabijali Kokorin (26'), Giuliano (48'), Kokorin (59'), Criscito iz penala (66') i Shatov (80').

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac