Obavijesti

Sport

Komentari 8

United razbio West Ham, Šime Vrsaljko zabio svoj prvijenac

United razbio West Ham, Šime Vrsaljko zabio svoj prvijenac
1

Jose Mourinho osvetio se Slavenu Biliću za ligaški remi 1-1 i na teren poslao vrlo jak sastav. United je slavio 4-1. Svoj prvi gol u dresu Atletico Madrida zabio je Šime Vrsaljko u visokoj pobjedi 6-1

VIDEO

Nakon samo tri dana i 1-1 na Old Traffordu u Premiershipu, Manchester United i West Ham odigrali su na istom stadionu i četvrtfinale Liga kupa u kojem je United slavio 4-1. 

Jose Mourinho ozbiljno je shvatio Liga kup i poslao jaku momčad uz pet promjena u odnosu na prvoligašku utakmicu. Nije bilo suspendiranog Paula Pogbe. Inače, Portugalac je zbog isključenja na spomenutoj utakmici kažnjen s 19 tisuća eura i jednom utakmicom suspenzije koju je prigodno odslužio na ovoj utakmici. 

Poveli su 'crveni vragovi' već u drugoj minuti kada je na dodavanje petom Mhitarjana zabio Zlatan Ibrahimović. United je imao veliku priliku i u sedmoj minuti. Ibrahimović je dva puta pucao s 10 metara, ali je golman gostiju Adrian uspio obraniti njegove udarce i spasiti West Ham.

'Čekićari' su izjednačili u 35. minuti. Payet je pucao s ruba šesnaesterca, De Gea loše intervenirao, što je uspio iskoristiti Fletcher, inače dijete Uniteda, koji je zabio za 1-1. 

United je ponovno bio u vodstvu u 49. minuti kada je Martial zabio pod prečku nakon još jedne asistencije Mhitarjana. Martial je u 62. povisio i na 3-1. Ibrahimović je dodao loptu do Valencije na desnoj strani, a on sjajno centrirao po zemlji za Francuza, koji je s nekoliko metara zabio svoj drugi gol. Konačnih 4:1 postavio je Zlatan Ibrahimović koji je zabio u sudačkoj nadoknadi. Lijepo je po lijevoj strani prošao Herrera i dodao nisko pred gol odakle je Ibra s ruba peterca samo poslao loptu u mrežu. 

Slaven Bilić tako nije uspio prekinuti crni niz u kojem West Ham nije slavio kod 'crvenih vragova' od 2007. godine. Inače, West Ham je izgubio dva finala Liga kupa 1966. od WBA te 1981. od Liverpoola, dok je United 4 puta osvajao ovo natjecanje (1992, 2006, 2009. i 2010. godine).

Southampton iznenadio Arsenal

U drugoj današnjoj utakmici Southampton je na Emiratesu iznenadio Arsenal i slavio 2-0 te prošao u polufinale. Igrači Arsenala su držali natpis 'ForcaChape' za poginule u zrakoplovnoj nesreći, a posebno je emotivan bio Gabriel kome su i suze potekle.

Poveli su gosti u 13. minuti kada je precizan bio Clasie, a Bertrand je povisio na 2:0 u 38. minuti nakon odličnog dodavanja Boufala. U nastavku nije bilo promjene rezultata.

Vrsaljko zabio, Atletico utrpao šest

Šime Vrsaljko zabio je prvi pogodak u dresu Atletico Madrida. Njegova je momčad u dvoboju šesnaestine finala Kupa kralja slavila (6-0) kod Guijuela, tako stigla do osmine finala kvalitetnog natjecanja. Atletico Madrid je poveo pogotkom Nigueza s bijele točke u 25. minuti, a u posljednjim sekundama prvoga dijela na 2-0 povisio je Vrsaljko. Hrvatski reprezentativac iskoristio je dijagonalno dodavanje Parteyja, prišuljao se iza leđa domaće obrane, pa odmjerenim volej udarcem pogodio prvi kut...

U nastavku se razigrao Carrasco koji se s dva pogotka (49. i 54 minuta) uništio sve ambicije Guijuela. Tu nije bio kraj nevolja za skromne domaćine, već u 57. minuti Correa je zabio za visokih 5:0. Za konačnih 6:0 u posljednjim je minutama utakmice zabio Nunez. Šime Vrsaljko na desnom je boku odigrao svih 90 minuta...

U drugim utakmicama večernjeg programa bilo je puno neizvjesnije. Cordoba je pogocima Rodrija i Domingueza s 2:0 svladala Malagu, tako dohvatila osminu finala Kupa kralja. Granadaje s minimalnih 1:0 bila bolja od Osasune, Ivan Kelava u tom je ogledu ostao na klupi, a strijelac jedinog pogotka bio je Toral. Do vrijedne pobjede stigla je i Celta Vigo koja je u gostima bila bolja (1:0) od Murcije..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe