Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sjajan dan na Roland Garrosu: Uvjerljivi B. Ćorić i Ana Konjuh

Sjajan dan na Roland Garrosu: Uvjerljivi B. Ćorić i Ana Konjuh
1

Ana, 76. tenisačica svijeta, odigrala je sjajan meč te sa 6-2, 6-3 lagano dobila Arinu Rodionovu. Jednako uvjerljiv bio je i Borna Ćorić koji je pobijedio Amerikanca Fritza 6-3, 6-1, 6-3

VIDEO

Ana Konjuh sjajno je otvorila ovogodišnji Roland Garros. U 1. kolu svladala je Arinu Rodionovu, Australku ruskih korijena i 238. tenisačicu svijeta s 6-3, 6-2 za sat vremena igre.

Konjuh je odlično otvorila meč i odmah oduzela servis protivnici, isto je ponovila kod rezultata 3-1 u svoju korist i lagano privela kraju prvi set. U drugom setu, koji je trajao deset minuta duže, Ana je 'brejknula' Rodionovu kod rezultata 3-3 i 5-3, sve svoje servise uspješno obranila te nakon sat vremena i četiri minute igre prošla u drugo kolo.

Sljedeća protivnica 18-godišnjoj Dubrovčanki bit će pobjednica meča između Slovakinje Dominike Cibulkove i Kineskinje Zheng Saisai.

Ćorić također uvjerljiv

Nakon sjajne Ane na terene Roland Garrosa izašao je i Borna Ćorić. Mladi hrvatski tenisač nastavio je sa sjanim hrvatskim rezultatima te pobijedio Taylora Fritza 6-3, 6-1, 6-3. Borna je ekspresno riješio Amerikanca, 67. tenisača svijeta, i u drugo se kolo plasirao nakon samo sat i 47 minuta igre. 

Naš mladi Davis Cup reprezentativac bio je nadmoćan od prvog do posljednjeg poena, a jedini trenutak slabosti imao je u prvom setu, kad je kod 5-2 izgubio servis. No, već u sljedećem gemu novim je breakom nadoknadio propušteno, a do kraja meča više nije ostavio pariškom debitantu Fritzu nikakvu nadu.

Još dva breaka u drugom i isto toliko u trećem setu doveli su Ćorića do očekivane i uvjerljive pobjede u kojoj je napravio znatno manje pogrešaka od suparnika (15-37) i imao više izravnih poena (31-26). Ćorić je stvorio čak 20 prilika za oduzimanje servisa, a sedam ih iskoristio.

U drugom kolu igrat će protiv Bernarda Tomica koji je lakoćom pobijedio Bakera 3-0 u setovima (6-3, 6-4, 6-4).

Tennis - Madrid Open - Novak Djokovic of Serbia v Borna Coric of Croatia

Kasnije danas igrat će i Donna Vekić protiv Madison Keys.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu