Obavijesti

Sport

Komentari 23

Kakva drama u Areni: Treneri se svađali, igrači napali suce...

Kakva drama u Areni: Treneri se svađali, igrači napali suce...
10

IDEALNIH +2 PPD Zagreb pobijedio je slovensko Celje dva razlike i tako su stigli nadomak osmine finala LP. Da bi se to ostvarilo, Vardar mora pobijediti švedski Kristianstad u nedjelju

VIDEO

Kad rukomet igraju naši i Slovenci, kad se igra 41. minuta, a naši vode osam razlike, znaš da se sprema frka. Pogotovo kad je u dvorani, iako samo na tribini, Veselin Vujović. Dobro, za razliku od Francuske, ovaj put pobjeda je naša, ali baš ne ide bez frke...

PPD Zagrebu trebala je pobjeda od tri gola razlike, dva u slučaju da primi manje od 28 golova, a upravo to su "zagrebaši" i napravili. Pobijedili dva razlike. A Slovenci su ovaj put - protestirali. Naljutili su ih bjeloruski suci - zadnji napad Zagreba potrajao je, recimo to tako, domaćinski dugo, a bunili su se i na neka isključenja, sedmerce...

- Ovo je sramota. Razumijem da domaćin dobije loptu, dvije, ali baš da im daju 20, to ne razumijem - govorio je Borut Mačkovšek, koji je dugo sam nosio Celjane.

PPD Zagreb sjajno je izgledao 45 minuta, imao je plus osam i nakon te zlokobne 41., nekako se izvukao, ali slavlja na kraju nije bilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Umjesto toga, igrači Celja okružili su suce, morali su ih čuvati zaštitari, izgledalo je jako ružno. A nastavilo se nakon utakmice, i to - svađom trenera!

- Mi smo ovdje došli igrati rukomet. Ponavljam, došli smo igrati rukomet. Želim biti džentlmen pa ću se tu zaustaviti - pokušao je izbjeći raspravu trener Celja Branko Tamše, ali tog se principa nije držao igrač Luka Žvižej.

- Ovo što sam doživio u ovoj utakmici nisam u cijeloj karijeri. Ovo je jako loša reklama za rukomet, za Ligu prvaka... A ovdje je svega bilo više nego rukometa.

Uključio se u raspravu i Zagrebov David Miklavčič, a onda je "poludio" i Silvio Ivandija.

- Moram stati u zaštitu svojih igrača! Savjetovao bih Celjanima da pogledaju utakmicu, da objasne gdje su bili 45 minuta i pogledaju je li suđenje bilo baš takvo kao što oni pričaju. A ja ću ih odmah reći, to su izmišljotine, najobičnije gluposti - grmio je Ivandija.

Tamše je uzvratio, podsmijehivao se na Ivandijino izlaganje, a tad su krenule i optužbe.

- A kako ste vi dobili Kielce?! Igrali ste super ili je u toj utakmici nešto čudno?! Dajte, molim vas, radite cirkus bez potrebe - ljutio se i dalje inače mirni Ivandija.

Nisu se smirivali akteri ni kad je rasprava završila, ali na kraju ostaje važno samo jedno - Kristianstad ne smije pobijediti Vardar u nedjelju. Dogodi li se to, PPD Zagreb će igrati u osmini finala Lige prvaka. A Celje, unatoč svoj ljutnji, neće.

- Tko gubi, ima se pravo ljutiti. Ja ću pamtiti da smo bili dobri i da je atmosfera bila sjajna - zaključio je Ivandija.

Što treba Zagrebu za prolazak?

PPD Zagreb se ovom pobjedom probio na šesto mjesto, posljednje koje vodi u osminu finala. Hrvatski prvak ima devet bodova kao i Celje, ali je bolji u međusobnim ogledima. 

Na posljednjem, osmom mjestu su Šveđani s bodom manje. U slučaju da Vardar i Kristianstad remiziraju zatvorit će se krug sa po tri sastava s istim brojem bodova u kojem su Šveđani najbolji. Ako pak Kristianstad pobijedi imat će bod više od Zagreba i Celja i zauzet će šesto mjesto.

Ukoliko Makedonci ostvare pobjedu, Zagreb ide dalje, a svaki drugi rezultat u osminu natjecanja vodi švedski sastav.

Problem predstavlja činjenica što je Vardar već osigurao prvo mjesto u skupini pa u zadnjem kolu može igrati opušteno. Ostaje samo nada da će Vardar igrati ozbiljno i pobjedom potvrditi prolaz dalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu