Obavijesti

Sport

Komentari 100

Malenica skidao čuda! Dinamo golom Sigalija pobijedio Osijek

Malenica skidao čuda! Dinamo golom Sigalija pobijedio Osijek
6

ČEKA SE RIJEKA Dok su Dinamove zvijezde u napadu fulale šanse, za pobjedu je zabio stoper Leonardo Sigali. Tako im nada za naslov traje barem još koji sat, odnosno, sve ovisi o Rijeci koja dočekuje Cibaliju...

VIDEO

Dinamo je pobijedio u Osijeku 1-0 golom stopera Leonarda Sigalija iz 64. minute. Time su, barem na nekoliko sati, produljili nadu za stizanje Rijeke. No, ne ovisi ništa o njima, nego o Rijeci i Cibaliji.

Ivajlo Petev danas je vratio Sammira u prvu momčad, ali on je igrao tek do 56. minute. Bio je neprimjetan, baš kao i udarna napadačka igla Dinama, Armin Hodžić.

Modri su krenuli uraganski, već u drugoj minuti Sigali je zaprijetio poslije kornera. Minutu kasnije, Soudani je izašao sam na Malenicu, ali osječki golman imao je sjajan dan. U 15. minuti, tuče Nikola Moro, ali Malenica opet brani. U 33. minuti tuče Olmo, ali odlazi to pored gola.

Dinamo je imao kombinatoriku, išlo se uglavnom po lijevoj strani preko Pivarića i Soudanija, ali nedostajalo je preciznosti. Svoju bolju igru konkretizirali su u 64. minuti preko Leonarda Sigalija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Našao se sam ispred Malenice i spretno lijevom nogom pogodio u njegov lijevi kut. Argentinski stoper doista je nedostajao Dinamu dobar dio ove sezone, to se osjeti.

Zagrebačka momčad mogla je pobjedu potvrditi u 79. minuti. Gojak i Soudani izašli su sami na Malenicu u istom napadu, ali golman Osijeka skinuo je oba napada na čudesan način.

Baš on bio je presudan faktor danas, skidao je čuda, ali i to je bilo nedovoljno da se Osijek spasi poraza. Slavonska momčad završila je tako na četvrtoj poziciji ovogodišnjeg HNL-a.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...