Obavijesti

Sport

Komentari 81

Mandžo i Pjaca promašili dobre šanse, Juve je rutinski prošao

Mandžo i Pjaca promašili dobre šanse, Juve je rutinski prošao
19

Juventus je pobijedio Porto i u drugoj utakmici i prošao u četvrtfinale Lige prvaka. Dybala je zabio iz penala pred kraj prvog dijela. Mandžukić je odigrao cijelu utakmicu, Pjaca je dobio drugo poluvrijeme

VIDEO

Juventusovi navijači u ovo vrijeme prošle godine tugovali su nakon produžetaka u Münchenu kad je njihov klub ispao od Bayerna u osmini finala. Protiv Porta nije bilo baš nikakve drame. Siguran i rutinski prolazak u četvrtfinale.

Slavio je Juve 1-0 golom Dybale iz penala pred kraj prvog dijela. Porto nije bio ni blizu iznenađenja i Juventus je s ukupnih 3-0 prošao među osam najboljih u Europi. 

Porto je trebao pravo malo čudo u uvratu. Posljednji koji je dobio Juve u Torinu je Udinese, u kolovozu 2015. godine. Juventus je od tada doma odigrao 45 utakmica u svim natjecanjima i nitko ga nije dobio. Nisu to večeras uspjeli ni Portugalci.

Mandžukić je krenuo od prve minute protiv Porta, Pjaca je čekao šansu s klupe. Juve je bio puno bolji, stvorio je nekoliko šansi u prvom dijelu, dvije dobre imao je i Mario Mandžukić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Portov tragičar je Maxi Pereira koji je pred kraj prvog poluvremena golmanski obranio Higuainov šut. Tu nije bilo prevelike dileme za suca. Penal i crveni.

Dybala je penal pretvorio u 1-0 i Porto se od vrlo teške situacije našao u nemogućoj misiji.

Marko Pjaca dobio je šansu od prve minute nastavka. Bio je rastrčan, željan igre, a pamtit će se hrvatska akcija kad je Mandžo sjajno petom iz prve proigrao Pjacu, a ovaj je primio loptu na prsa i pucao kraj stative.

E, da je to ušlo...

Jedan velikan ispao, drugi nastavlja

Iker Casillas nakon današnje utakmice ušao je u povijest kao igrač s najviše nastupa u povijesti europskih natjecanja. Ovo mu je bila 175. utakmica i prestigao je dosadašnjeg rekordera Paola Maldinija.

Na kraju utakmice pozdravio ga je još jedan velikan, Gianluigi Buffon.

Juventus
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi