Obavijesti

Sport

Komentari 38

Ona je naše čudo! Prelijepa Monika igra poput Ronaldinha

Ona je naše čudo! Prelijepa Monika igra poput Ronaldinha
11

Hrvatsko sportsko bogatstvo je i mlada Monika Conjar (21) koja paralelno igra i 'veliki' i 'mali' nogomet. Nastupa za Hrvatsku te igra na poziciji napadača. Njena tehnika oduševljava...

VIDEO

Velika većina muškaraca obožava sport, posebno nogomet. Kao takvi, mogu danonoćno raspravljati o svojim favoritima i neće im dosaditi jer uvijek ima nešto zanimljivo.

E, pazite sad - ostajemo na nogometnim temama, a društvo će nam u nastavku teksta praviti naša sjajna mlada nogometašica Monika Conjar (21).

POGLEDAJTE VIDEO

Ona je naše čudo: Prelijepa Monika iz Zagreba igra kao Ronaldinho! Reporter: Dubravko Miličić

Posted by 24sata on Saturday, February 18, 2017

Sad tek postaje zanimljivo, zar ne?

Ona je naše pravo sportsko bogatstvo, pa tko se još može pohvaliti prekrasnom djevojkom koja nogomet igra bolje od većine muškaraca?

Pogledajte video

 

Pokretanje videa...

00:16

Objašnjavala dečkima kako se igra nogomet

Uzor joj je Ronaldinho jer igra nogomet s ljubavlju uz šarmantan osmijeh, a neka nam brazilski čarobnjak oprosti, Monika je ipak daleko ljepši i ugodniji prizor na terenu. 

Monika paralelno igra i 'veliki' i 'mali' nogomet. Točnije, reprezentativka Hrvatske igra za slovenski ŽNK Pomurje iz Beltinca koji se bori za Ligu prvakinja, a u futsalu je članica FC Split Tommyja. 

- U 11. godini sam počela igrati s dečkima u NK Vrapče, ali dugo mi je trebalo da nagovorim majku da me pusti da treniram nogomet. Mislila je da je to grub i muški sport pa sam se okušala i u tenisu, košarci, odbojci i rukometu. Svi su mi se sviđali i išlo mi je dobro, ali nije to bilo to - govori nam lijepa Monika za početak.

U 12. godini zaigrala je za ŽNK Agram iz Zagreba, a prvi poziv iz reprezentacije Hrvatske stigao joj je u 15. godini. Prošla je tako sve mlade selekcije, dok je u generaciji do 19 godina bila i kapetanica. Danas pak igra za seniorsku vrstu.

- Ma, tata je uvijek bio na mojoj strani jer sam od malena u muškom društvu zbog nogometa. Dok sam imala 11 godina, stariji dečki bi me redovno vodili sa sobom na nogomet gdje bi igrali cijeli dan. Obitelj je moja velika podrška - kaže opasna napadačica o svojim nogometnim počecima.

Oni koji redovno prate FC Split Tommy pravi su sretnici jer mogu uživo gledati Moniku na parketu. 

- Nažalost, ženski Futsal nije poznat i popularan kao muški ili kao 'veliki' nogomet, a iz uprave FC Split Tommyja su me pozvali da ih pojačam u 1. HNML za žene koja se zimi igra kroz tri turnira u tri grada: Zadar, Split i Zagreb - objašnjava nam golgeterica i dodaje:

- Obožavam nogomet i mogla bih igrati po cijele dane, pogotovo futsal. Volim putovati i upoznavati nove ljude, a s nogometom to sve postižem jer igram na puno turnira - kaže Monika.

Evo kako je oduševila mušku publiku

U jednoj finalnoj utakmici njena ekipa pobijedila je 7-3, a ona je zabila i namjestila po dva gola. Jedan od njih proslavila je skidanjem dresa!

- Bilo mi je to prvi put u životu da sam skinula dres pri proslavi. Uvijek smislim nešto drugo oko slavlja. Ako je derbi onda to dođe spontano zbog sreće. Trener se bio naljutio na mene jer sam dobila žuti karton, a igralo se finale! Uplašio se da ne dobijem crveni karton u važnoj utakmici - priča nam inače brzonoga napadačica.

Ona je umjetnica s loptom. Krasi ju sjajna tehnika i precizna realizacija, a treneri ju uvijek postavljaju na napadačke pozicije.

- Osam godina sam igrala špicu, ali kako su se mijenjali treneri i izbornici, tako sam stigla do toga da u klubu igram prednjeg veznog, a u reprezentaciji na lijevom krilu.

Zagreb Winter cup 💪 #lovefutsal ⚽️⚽️

Posted by Monika Conjar on Sunday, January 8, 2017

'Zadovoljna sam svojom situacijom'

Priznaje da ne voli gubiti i smatra to svojom manom. S obzirom na svoj atraktivan izgled, jasno je kako privlači znatiželjne muške poglede, kao i upite. Uleta ima svakakvih, ali sve pod 'fair-playom'. 

Dečki joj prilaze uz redovne čestitike za sjajne igre na terenu, neki to koriste i za nabacivanje.

- Haha, ima svakakvih uleta! Puno njih mi komplimentira na fizičkom izgledu, ali sve u dobroj namjeri. Hvale moju igru, nisam do sada imala nikakvih neugodnih situacija - govori nam Monika.

Novca u ženskom nogometu općenito i nema previše, ali ona je zadovoljna svojom situacijom.

- Nije baš da je ženski nogomet nešto plaćen, ali zadovoljna sam onim što ostvarujem. Paralelno s tim, pomažem i majci u frizerskom salonu kad mi obveze to dopuste - govori nam za kraj.

Lijepa naša Monika bila je izabrana i za Nike promociju novih Nike Tiempo kopački, složit ćemo se, sasvim opravdano.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića