Obavijesti

Sport

Komentari 188

Kakva utakmica! Osam golova, pobjeda Reala i sjajni Kovačić!

Kakva utakmica! Osam golova, pobjeda Reala i sjajni Kovačić!
8

Real je pobijedio Deportivo deveti put zaredom! 'Kraljevi' su slavili 6-2 i to bez Ronalda, Modrića, Kroosa... Kovačić je igrao cijelu utakmicu, nije zabio, ali bio je jedan od najboljih igrača

VIDEO

U Madridu je ostavio Ronalda i Kroosa, na klupu posjeo Modrića, Navasa, Benzemu, Casemira i Carvajala. Ne samo da je Zinedine Zidane pobijedio Deportivo 6-2 čime je Real vladar svoje sudbine, već je i odmorio pola momčadi., a usput dobio i slatke brige jer dugo će se pričati o fantastičnoj partiji Isca, Kovačića, Asensija, Jamesa i društva.

Sjajna utakmica, prepuna ritma  golova, stativa, sjajnih poteza... Igrači koji ne dobivaju toliko šansi kod Zidanea pokazali su treneru da itekako može računati na njih. Morata je to napravio već u 54. sekundi zabivši za 1-0. James je prije isteka 15. minute pogodio za 2-0, a Real je još promašio dva, tri zicera i mogao je razbiti Deportivo.

 

Kova, majstore!

Mateo Kovačić je odigrao sjajnu rolu kod drugog gola, odlično je povukao loptu i počeo akciju, a dva gola pala su i nakon njegovih osvojenih lopti. Kova je bio pravi vladar Realovog veznog reda i pravi Modrićev nasljednik. Bilo ga je po cijelom terenu, počinjao je akcije, bio je sjajan u defenzivi i u otvaranju napada...Ma, bio je pravi, jedan od boljih na terenu.

No ne bi to bio Real kad si ne bi malo zakomplicirao stvari. Istina, trebalo je biti 3-0 jer je Marcelov gol neopravdano poništen zbog ofsajda koji nije bio. Nakon toga i svih onih silnih zapucanih šansi, Real prima i Deportivo se vraća u utakmicu praktički iz prve prave šanse. Real uzvraća golom Vazqueza pred kraj prvog poluvremena.

Football Soccer- Spanish La Liga Santander - Deportivo v Real Madrid

Barca i Real večeras zabili 13 golova

U nastavku su Madriđani dominirali i dotukli Deportivo. James je zabio drugi gol, pogodio je i Isco okrunivši svoju sjajnu predstavu, gosti su malo uljepšali stvari preko Joselua.

Ali Casemiro je ušao s klupe i pogodio za konačnih 6-2. Barcelona je Osasuni zabila sedam komada, Real Deportivu šest i nastavlja se utrka za naslov prvaka. Barcelona vodi, Real je drugi s istim brojem bodova, ali i s velikim adutom u rukavu, utakmicom manje koju mora odraditi kod Celte koja neće imati previše motiva jer ne može ni gore, a ni dolje na ljestvici.

Čeka nas pravi triler u La Ligi, čini se do zadnjeg kola...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju