Obavijesti

Sport

Komentari 241

Kakva drama! Hodžić penalom donio pobjedu Dinamu - u 90.!

Kakva drama! Hodžić penalom donio pobjedu Dinamu - u 90.!
2

Niti nakon skoro sedam godina Cibalia nije ostvarila pobjedu nad Dinamom. No nebeskoplavi bili su minutama udaljeni od velikog boda, sve do 90. minute i sumnjivog penala koji je Hodžić pretvorio u 2-1

VIDEO

Drugi put u tjedan dana Dinamo je došao do tijesne, ali zlata vrijedne pobjede u potjeri za vodećom momčadi HNL-a, Rijekom. Drugi put junak "modrih", ovaj put u žutom dresu na gostovanju kod Cibalije u Vinkovcima (2-1), bio je Armin Hodžić.

No predstava bosanskohercegovačkog napadača past će u drugi plan nakon vrlo sumnjive odluke suda Damira Batinića koji je u 89. minuti dodijelio penal gostima nakon kontakta (je li ga bilo?) Soudanija i Žderića u šesnaestercu domaćih.

>>> Video spornog penala pogledajte OVDJE.

odžić je potvrdio kakav nos za gol ima 18 minuta prije kraja. Riješio se čuvara u šesnaestercu Vinkovčana i s 15-ak metara iskosa pogodio u gornji bliži kut Mladena Matkovića, koji je vrlo dobro odrađivao svoju zadaću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Golman Cibalije dvaput je u prvom dijelu spašavao nebeskoplave. Ispod prečke je izvadio pokušaj Marija Šituma iz 18. minute, a osam minuta prije odlaska na odmor skinuo je šut Danija Olma. Dinamo je bio bolji protivnik, imao jako puno kornera u prvom dijelu, ali bila je to manje-više jalova inicijativa.

Ivajlo Petev na poluvremenu je Soudaniju dao prve klupske minute ove godine, a u igru je ubacio i Sammira. Nervoza je pomalo rasla u redovima žutih, sve dok je briljantnim potezom nije razbio Armin Hodžić. Tražio se cijelu jesen nakon dva gola Lokomotivi još u srpnju, a sad je dva puta uzastopno doslovno održao maksimirski klub na životu.

Naizgled mršavu, rutinsku pobjedu Dinama zakomplicirao je Ivan Zgrablić u 87. minuti. Ostao je nakon kornera, kojega je preusmjerio Tipurić, nečuvan na drugoj stativi i iz voleja pogodio pokraj nemoćnog Livakovića. Bio je to jedini udarac u okvir Cibalije.

Gotovo 5000 gledatelja skočilo je od oduševljenja, a dvije minute poslije skočilo je - iz bijesa. Jer Damir Batinić pokazao je na bijelu točku nakon što je Žderić naizgled zakačio nogu Soudanija u šesnaestercu Cibalije. No bila je to, u najmanju ruku, vrlo sumnjiva situacija.

Hodžić nije mario za to. Zadržao je smirenost i poentirao za velika tri boda kojima "modri", makar nakratko, smanjuju zaostatak za vodećom Rijekom na tri boda. Cibalia ostaje na posljednjem mjestu s devet bodova, tri iza devetoplasiranog Splita.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi