Obavijesti

Sport

Komentari 48

Frcale iskre: Wilder i Fury se umalo potukli na sučeljavanju!

Frcale iskre: Wilder i Fury se umalo potukli na sučeljavanju!
14

Kako to obično ide kad je Tyson Fury (31) dio meča, vrhunac 'trash talka' nastupio je nekoliko dana prije meča na sučeljavanju. Deontay Wilder (34) prvi je gurnuo 'Gypsy Kinga' koji mu nije ostao dužan

VIDEO

Stajat ću iznad tebe nakon pobjede. Jesi li ikad čuo za Davida i Golijata, znaš što se dogodi u toj priči? Dogodit će se opet, govorio je Deontay Wilder (34) u lice Tysonu Furyju (31) koji mu nije ostao dužan na posljednjoj konferenciji za novinare prije meča koji će se održati sa subote na nedjelju, 22. na 23. ožujka oko pet sati po hrvatskom vremenu.

Deontay Wilder & Tyson Fury Press Conference

- Ali ti ne vjeruješ u Davida i Golijata, beskorisni stvore!  Trenirao sam kao lud, ne možeš me baciti na pod. Prestani me gurati - tek je izustio Fury, a Wilder ga je odgurnuo s obje ruke. 'Gypsy King' ponovno mu se približio te uzvratio istom mjerom, a onda su se u sve umiješali zaštitari koji su stali između dva boksača.

 

Tad su mogli samo nastaviti 'rat riječima'. A Deontay Wilder imao je tu nesreću što mu je s druge strane, uz Conora McGregora (31) stajao ponajbolji svjetski 'trash talker' u svijetu sporta. Moglo bi se reći, Wilder je dobio porciju izvan ringa, a priliku za uzvrat imat će s navučenim rukavicama.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE

Pokretanje videa...

Fury - Wilder II: Razdvajali boksače na sučeljavanju 05:15

 

- Pa nisi me mogao pobijediti zadnji puta, a govoriš da ćeš sad slaviti? Tri godine nisam boksao čovječe, ljudi ti se smiju. Morali su me opljačkati da ti daju barem remi. Pa i ovaj put ti si samo izazivač, ja sam dominantniji teškaš. Kome zvoni j*beni telefon? Ma to je znak za tebe. Tad sam pao i ustao, ovaj put ti to neće uspjeti - vikao je Irac kojeg je nasmijala zvonjava iz publike.

Deontay Wilder v Tyson Fury II Press Conference - MGM Grand Garden Arena

Prema viđenom na posljednjem sučeljavanju, boksači su spremni za uzvrat. Kladionice malu prednost daju 'brončanom bombarderu' na kojeg je koeficijent u prosjeku 1,80, na pobjedu Furyja koeficijent je 2,00, a na izjednačen rezultat koeficijent je 20. Podsjetimo, u prvom je meču prije godinu i tri mjeseca Tyson Fury dva put bio u nokdaunu, ali suci su odlučili kako meč završava bez pobjednika. 

Deontay Wilder v Tyson Fury II Press Conference - MGM Grand Garden Arena

Uputili su tada boksači lijepih riječi jedan prema drugom, ali sad su se opet vratili na staro. Sve je to boksački folklor i ono što čini sam okršaj zanimljivijim, a ono pravo dogodit će se u noći sa subote na nedjelju, oko pet sati ujutro po hrvatskom vremenu,  kad spomenuti dvojac ukrsti rukavice u Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening