Obavijesti

Sport

Komentari 169

Vatreno zajedništvo: Ovako je Perišić branio mladog Jedvaja

Vatreno zajedništvo: Ovako je Perišić branio mladog Jedvaja
1

Ako si krenuo na jednog hrvatskog igrača, krenuo si na sve njih. To je na svojoj koži osjetio Alvaro Morata, koji je krenuo na Tina Jedvaja, a naletio na Ivana Perišića

VIDEO

Prgavi Alvaro Morata krenuo je na mladog Tina Jedvaja, ali nije se dobro proveo. Vrlo je brzo saznao da ako krene na jednog hrvatskog igrača, krenuo je na sve njih. Perišić je presreo Moratu i uhvatio ga za vrat pa je ovom prisjelo sučeljavanje s Jedvajem.

To je slika koja pokazuje jedan od razloga zašto je Hrvatska hit prvenstva. 

Svi za jednog, jedan za sve. Vatrene krasi zajedništvo izvan terena i na njemu, a to je zorno pokazao Ivan Perišić koji je u munjevitoj brzini stao u obranu svog suigrača. 

IBAN Perišić

Slave i interisti koji Juventus ne mogu smisliti i podsjećaju da je Morata drugi igrač Stare dame kojeg Perišić prima za vrat, nakon što se prošle sezone obračunao i s Cuadradom u derbiju Intera i Juventusa.

Ivan Perišić je opet bio najbolji hrvatski igrač. Aistirao je i zabio u 2-1 pobjedi protiv Španjolske u Bordeauxu čime si je Hrvatska otvorila ždrijeb sve do finala.

Perišić je dosad jedan od najdominantnijih igrača na Euru, a sjajnim predstavama u dresu Hrvatske diže si vrijednost u klubu. 

- Nakon ovakve predstave Perišić mora znati da mu je ime promijenjeno. Sad se zove IBAN Perišić - napisao je na Interov predsjednik Massimo Moratti koji je hrvatskom igraču promijenio ime u oznaku za međunarodni broj računa.

Šale se i Interovi navijači koji kažu da ako Juventus traži 160 milijuna eura za Pogbu, Inter za Perišića ne smije tražiti ispod 200 milijuna.

- Hrvatska više za nikoga nije iznenađenje, a Perišić je zaslužio ovacije - komentirao je Leonardo, legendarni igrač Milana i trener oba milanska kluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna