Obavijesti

Sport

Komentari 1

Velika istraga: Policija sumnja na pokušaj trovanja tenisačice

Velika istraga: Policija sumnja na pokušaj trovanja tenisačice
1

Njena majka Milena tvrdi kako je boravila u skroz zdravom okruženju i kako je nemoguće da se zarazila nekim normalnim putem. Sumnja da je njena kćer otrovana, a sve je završilo na policiji

VIDEO

Neobičan skandal potresa ugledni Wimbledon posljednjih dana. Naime, policija vrši istragu vezanu za mladu britansku tenisačicu Gabriellu Taylor (18).

Ona je provela četiri dana u bolnici nakon što joj je naglo pozlilo tijekom četvrtfinalnog meča juniorske konkurencije.

- Bilo je teško iskustvo, možda i najgore u mom životu - rekla je teniska nada za BBC Sport, inače 381. tenisačica svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Provela je četiri dana u bolnici nakon što su joj liječnici dijagnosticirali rijedak oblik leptospiroze, poznatije i kao Weilove bolesti. Njen je uzrok bakterija koja se prenosi putem štakorovog urina.

- Sve je počelo dan uoči četvrtfinala kao želučani virus, no taj sam dan uspjela slaviti u tom meču. No, na dan četvrtfinala bilo mi je deset puta gore i nisam mogla vjerovati što mi se događa u jednom od najvažnijih dana u životu - rekla je razočarana Taylor.

Njena majka Milena tvrdi kako je boravila u skroz zdravom okruženju i kako je nemoguće da se zarazila nekim normalnim putem. Sumnja da je njena kćer otrovana, a sve je završilo na policiji.

- Ne postoji dokaz da je gospođica Taylor koristila svoju iskaznicu da bi jela na turniru 2016. godine - poručuju organizatori Wimbledona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu