Obavijesti

Sport

Komentari 55

Vjeran Mercedesu: Hamilton nema želju voziti za Ferrari

Vjeran Mercedesu: Hamilton nema želju voziti za Ferrari
1

Ako si nogometaš cilj ti je igrati za Real Madrid, ali ne znam je li ista stvar u Formuli s Ferrarijem, rekao je trostruki svjetski prvak Lewis Hamilton za Sky Sports

VIDEO

Utrkivati se za najpoznatiji brend Formule 1 Ferrari i nije pretjerana želja trostrukog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona. Britanac nema takvih ambicija, pa čak ni u bližoj budućnosti.

Hamilton (31) je vozio za McLaren od 2007. do 2012. godine prije nego što je potpisao za Mercedes 2013., u kojem je ostao do danas i s kojim je osvojio dvije od svoje tri titule.

Iako nije u potpunosti isključio mogućnost prelaska u momčad iz Maranella, Hamilton je ipak rekao kako bi volio završiti karijeru bez ijednog nastupa za talijansku momčad.

- Ako si nogometaš cilj ti je igrati za Real Madrid, ali ne znam je li ista stvar u Formuli s Ferrarijem - rekao je Hamilton za Sky Sports pa dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nikad ne reci nikad, ali sretan sam u Mercedesu. Vozim za fantastičnu momčad, najbolju na svijetu s kojom sam potpisao trogodišnji ugovor. Ako završim karijeru, a da nisam vozio za Ferrari, mislim kako to i nije neka šteta.

Hamilton je loše krenuo u sezonu. Skupio je svega 39 bodova iz tri utrke dok je njegov momčadski kolega Nico Rosberg maksimalan - pobijedio je na prve tri utrke u sezoni i bježi mu 36 bodova.

- Rosberg je trenutno brži od mene. Ali nemojte zaboraviti da sam i ja vozio dobro te osvojio dvije pole pozicije. Ništa nije gotovo dok nije gotovo. Nico je u zadnjoj utrci odradio fenomenalan posao, čestitam mu na tome. Ali tek smo na početku sezone tako da mi to ne smeta - zaključio je vozač Mercedesa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu