Obavijesti

Sport

Komentari 26

Wanderlei: Sramotni ste! Mirko i ja pokazat ćemo što je borba

Wanderlei: Sramotni ste! Mirko i ja pokazat ćemo što je borba
7

GLEDAJTE I UČITE Wanderlei Silva žestoko je oprao mlađe borce koje je gledao na Rizinu, poručio im je da drugi put ostanu doma te da gledaju kako to rade pravi majstori

VIDEO

Mirko Filipović vratio se iz penzije što je sjajna vijest za ljubitelje MMA-a, a loša za onog koji mu je bio prekoputa. Korejac Hyun Man Myung nije dugo izdržao, Mirko ga je rutinski riješio zahvatom gušenja, ali najzanimljiviji trenutak Rizinova Grand Prixa bio je nakon te borbe. Cro Cop je izazvao legendarnog Wanderleija Silvu.

Mirko se trebao boriti u četvrtfinalu protiv estonskog diva od 180 kilograma Baruta, no imao je druge planove. Zatražio je javno od organizatora, još onako vruć u ringu, borbu protiv Silve u četvrtfinalu. Kako je Silva bio slobodan u prvom kolu i bio je smješten na drugoj strani ždrijeba, organizatori su bili na mukama.

No na oduševljenje svih, odlučili su promijeniti ždrijeb. Mirko i Silva borit će se 29. prosinca u četvrtfinalu Rizina. Polufinale i finale je na Staru godinu.

- Spreman sam. Ne znam što bih vam više mogao reći. Svi tu nešto pričaju, nitko mi ne prevodi pa ne znam što da kažem. Ja sam spreman za prosinac - rekao je Mirko nakon Rizinovog spektakla u Saitama Areni.

"Osramotili ste me, drugi put ostanite doma"

Wanderlei Silva je pratio sve borbe iz prvog reda i nije imao lijepe riječi za svoje mlađe kolege. Održao im je pravo predavanje i poručio da se poprave ili neka ostanu doma.

- Neki su se borili dobro, ali neki od mlađih boraca su me razočarali. Osramotili ste me. Bojite se napasti, prođu i dvije, tri minute bez akcije. Ovo nije UFC. Ovdje nema mjesta za plašljive borce. Borite se ili idite doma. Nadam se da ćete biti bolji u prosincu inače se nećete vratiti - rekao je Silva.

ANKETA: Tko će pobijediti, Mirko ili Silva?

 

Tko će pobijediti?
Mirko Cro Cop
Wanderlei Silva
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Cro Cop i ja ćemo vam pokazati što je epska borba

On nije jedan od onih koji će čekati u ringu. Uostalom, da je, teško da bi dobio nadimak "Bijesni Pas". Napao je i Cro Copa 2006. godine, ali tada je dobio dobre batine. Iznijeli su ga krvavog iz ringa, a Mirko je otišao do kraja i osvojio PRIDE pojas.

- Ja sam ostavio svoju krv u ringu da biste vi mogli ovo što sada imate. Mirko i ja ćemo vam pokazati što je epska borba, kako se bore dva gladijatora, a ne dva uplašena borca - dodao je Wanderlei Silva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka