Obavijesti

Sport

Komentari 10

Za Novakove uspjehe zaslužan je Ljubičić: On je bio moj idol...

Za Novakove uspjehe zaslužan je Ljubičić: On je bio moj idol...
1

Ivan Ljubičić je čovjek od kojeg sam učio, nastojao sam biti poput njega. Znam ga više od deset godina, trenirali smo zajedno jer smo imali istog trenera, rekao je Đoković o našem bivšem tenisaču

VIDEO

Jedan od najvećih tenisača svih vremena te današnji drugi reket svijeta, Novak Đoković, otkrio je Australcima tko je imao najsnažniji utjecaj na razvoj njegove fenomenalne sportske karijere.

- Ivan Ljubičić je čovjek od kojeg sam učio, nastojao sam biti poput njega. Znam ga više od deset godina, trenirali smo zajedno jer smo imali istog trenera. U vrijeme kad je on bio treći na ATP listi, bio je vrlo ljubazan prema meni. Uvijek prijateljski nastrojen i znao je dati pravi savjet, što god da mi je trebalo - započeo je Srbin pa nastavio:

- Stvarno sam se ugledao na njega. On je jedan od onih ljudi koji su u to vrijeme imali najviše utjecaja nna mene. Uvijek sam htio trenirati s njime, on je u ono vrijeme bio jedan od najboljih svjetskih tenisača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danas je Ljubo trener njegovog rivala Rogera Federera:

- Ljubičić je otvoren za sve sugestije, pitanja i savjete, za sve što mi je pomoglo da se razvijem. Takav smo odnos razvili na početku svog poznanstva, tako je i danas. Nije važno u čijem je stručnom stožeru, razgovaramo jednako kao nekada - rekao je Đoković.

Inače, Ljubičić i Đoković odigrali su devet mečeva u karijeri, Novak je pobijedio u sedam.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića