Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zagreb je dobio novi Dinamo: Mavrović oduševljen idejom...

Zagreb je dobio novi Dinamo: Mavrović oduševljen idejom...
12

Zagreb je dobio još jedan Dinamo, boksački klub Dinamo po modelu futsal kluba Dinamo kojeg uspješno vode navijači. Na predstavljanju novog kluba bio je i legendarni Željko Mavrović

VIDEO

Ovo je sjajna priča. I ja sam bio Bad Blue Boys, odrastao sam s Dinamom, rekao je legendarni Željko Mavrović koji je bio na predstavljanju boksačkog kluba Dinamo. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI DINAMO U GRADU

Pokretanje videa...

06:29

"Boks stvara respekt koji nije ulica"

Zagreb je dobio još jedan Dinamo, boksački klub Dinamo po modelu futsal kluba Dinamo kojeg uspješno vode Bad Blue Boysi koji su ga doveli do prve lige.

- Svi želimo pripadati nekome, a ovo su vrijednosti koje privlače ljude. Simetrija odgajanja, ispravnog razmišljanja i sporta. Boks stvara respekt koji nije ulica. Uči razmišljati. Ovdje se potuku, ali ne povlače noževe i pištolje. Nadam se da će se smiriti strasti na relaciji kluba i navijača te između frakcija - rekao je Mavrović.

VIDEO: Mavrović na predstavljanju BK Dinama

 

Posted by Boksački klub Dinamo Zagreb on 15. studenoga 2016

Iz kluba se za početak nadaju većoj dvorani.

- Cilj nam je razvoj mladih ljudi. Trener je uz roditelje glavni pa smo ih pažljivo birali. Nadamo se većoj dvorani, ali za to treba raditi. San nam je stvoriti olimpijskog boksača - objavili su iz boksačkog kluba Dinamo.

"Duh našeg kluba je duh gradskih ulica"

"Nakon što smo u samo dvije godine, krenuvši od nule, od Futsal Dinama stvorili konkurenta za naslov prvaka Hrvatske, svoju ljubav prema sportu i Zagrebu želimo pretočiti u još jedan ambiciozni projekt, Boksački klub Dinamo!

BK Dinamo osmišljen je kao sportsko okupljalište ljubitelja boksa i borilačkih sportova i prvenstveni nam je cilj djeci i mladima ovoga grada pružiti mogućnost bavljenja sportom, od natjecateljske do rekreativne razine. Otvoreni svim dobnim skupinama s posebnim naglaskom na klince od kojih, jednog dana, želimo stvoriti prave prvake.

U nastojanjima da vratimo transparentnost i vjeru u istinske sportske vrijednosti koje su nekada bile temelj zagrebačke kulture življenja, ovo je tek početaak. Duh našeg kluba je duh gradskih ulica, Dinamo pripada onima koji ga vole bez interesa!".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka