Obavijesti

Sport

Komentari 30

Zlatanov osmijeh na pitanje o dolasku u United otkrio je sve

Zlatanov osmijeh na pitanje o dolasku u United otkrio je sve
2

Imam ponude iz Engleske, Italije i ostatka svijeta. Ne mogu vam otkriti ništa više, rekao je Zlatan Ibrahimović, a kad je netko spomenuo United, razvukao je osmijeh

VIDEO

Zlatan Ibrahimović s više od sat vremena zakašnjenja stigao je na najavljenu "presicu" na kojoj je trebao pričati o pripremama sa Švedskom za predstojeći Euro, ali konferencija za medije očekivano je protekla u znaku njegovog mogućeg dolaska na Old Trafford gdje bi se opet trebao susresti s Joseom Mourinhom.

Ibri ugovor s pariškim klubom istječe 1. srpnja, a engleski mediji već su ga preselili u Manchester United s novim menadžerom Joseom Mourinhom s kojim je švedski napadač sjajno surađivao u sezoni 2008./2009. No Ibra je na konferenciji za medije rekao kako je dobio dosta ponuda, ali nije htio otkriti gdje će nastaviti karijeru.

- Imam ponude iz Engleske, Italije, ali i iz ostatka svijeta - rekao je Ibrahimović.

Kad ga je novinar pitao je li ponuda stigla i od Manchester Uniteda, Zlatan je razvukao osmijeh od uha do uha i rekao:

- Vidjet ćemo.

On je pravi čovjek za United

Ibru su pitali i za dolazak Mourinha u United.

- On je pravi izbor za taj klub. Ako želite akciju, dovedite Mourinha. On može vratiti United na vrh. U koji god je klub došao, napravio je rezultat - rekao je Zlatan, a na pitanje o mogućoj ponovnoj suradnji s Joseom, dodao:

- Kad smo se opraštali u Interu, rekao sam mu da mi je žao što smo tako kratko surađivali. Ne znam hoćemo li opet biti zajedno. Ne mogu ništa garantirati. Mogu samo otkriti da imam ponude iz Engleske.

Podsjećamo, Jose Mourinho uskoro bi trebao biti predstavljen kao novi menadžer Manchester Uniteda, nakon što je otkaz dobio Louis van Gaal.

No pojavio se problem u ranije potpisanim sponzorskim ugovorima portugalskog trenera s proizvođačima satova i automobila.

Engleski mediji pišu kako Mourinho uz sebe želi Ibrahimovića koji bi odigrao jednu sezonu pa preselio na klupu kao pomoćni trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu