Obavijesti

Sport

Komentari 31

Zubčić o Kristoffersenu: Bahat je, netko će mu zalijepiti šamar

Zubčić o Kristoffersenu: Bahat je, netko će mu zalijepiti šamar
1

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (27) iz utrke u utrku sve je bolji. Nakon postolja u Adelbodenu gdje je završio drugi, a Garmischu je ponovno bio na korak do postolja. Pokazao je dobru formu, ali i svoje 'ja'...

VIDEO

Odradili smo još jedan odličan veleslalom, stvarno sam bio sretan, malo je falilo da budem na postolju, ali nemamo za čim žaliti jer je još jedan vrhunski rezultat iza nas. Opet smo uzeli hrpu bodova i to je stvarno super. Došli smo u Zagreb malo se odmoriti, odraditi koji dan kondiciju te se nadam da ćemo jedan dan na Sljemenu uspjeti trenirati, a u četvrtak idemo u Chamonix, započeo je za HRT trenutno najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić (27).

Pokretanje videa...

01:31

Nakon drugog mjesta u veleslalomu 11. siječnja, naš je skijaš nastavio s odličnom formom i u Garmischu doskijao do četvrtog mjesta, bio je na korak do postolja. Filip svaku utrku izgleda sve bolje, a hrvatsko skijanje ponovno ima osvajača medalja.

ALPINE SKIING - FIS WC Adelboden

- U vrhunskoj sam formi, ali nadam se čak da to još nije forma života. Nadam se da će forma života biti kada ću se boriti za Globus, da budem u vrhu u slalomu i veleslalomu, no forma je stvarno na jednom top nivou. Četvrti sam veleslalomaš svijeta ove godine. Nemam za čime žaliti, jako sam sretan. I uspjeli smo i slalom dogurati do jako dobre pozicije. Sada sam 34. na listi, ali četvorica fale tako da ću startati u 30 sljedeći slalom. I to je isto jedan od onih kratkoročnih ciljeva koje sam si postavio - da oko Schladminga i Chamonixa startam među 30 i u tome sam uspio. Idemo jako svaku utrku do kraja i probati što više bodova uzeti - objašnjava Filip.

Osim u veleslalomu, Filip je sve bolji i u slalomu. Bio je 16. u Leviju, u Adelbodenu i Wengenu je bio 18., ali je imao i jednu neugodnost. Naime, verbalno se sukobio s jednim od najboljih skijaša današnjice Henrikom Kristoffersenom. Skijaši su pregledavali stazu uoči druge vožnje, a onda je na Filipa naletio Norvežanin koji mu je u bahatom stilu rekao: Nalaziš se na usranoj stazi. Naravno, naš Zubčić mu nije ostao dužan.

Alpine Skiing - Giant Slalom

- Kristoffersen je vodeći, ali ja se nadam se da neće osvojiti Globus, nek' radije uzme Pinturault. Njega nitko previše tamo ne voli, mislim da ga ni Norvežani previše ne vole, koliko mi se čini. On je dosta bahat i arogantan. Čini mi se da se namjerno voli svađati s ljudima, voli kad je nervozan. Posvađao sam se s njime u Wengenu i zato ga sad namjerno ignoriram. Dan utrke nije vrijeme za svađanje jer samog sebe bacim iz fokusa, a njemu možda te stvari i pomažu - objasnio je Filip pa dodao:

'Bahat je i bezobrazan, neće se tako ponašati prema meni...'
'Bahat je i bezobrazan, neće se tako ponašati prema meni...'

-  Voli tenzije možda dečko, ja mu to sigurno neću tolerirati da bude bahat i bezobrazan prema meni ili drugim našim reprezentativcima. Bio je bezobrazan i prema Istoku (op.a. Rodešu) u kombiju kad smo išli na proglašenje. Dobro mu je Istok odbrusio i rekao jer je...Mora se dečko malo spustiti na zemlju, nije on tamo Bog i batina. Pokupit' će šamarčinu od nekoga na kraju krajeva - jasan je hrvatski skijaš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe