Obavijesti

Sraz najboljih roštilj majstora Primorja u nedjelju u Kastvu

Sraz najboljih roštilj majstora Primorja u nedjelju u Kastvu
19

Obilježavanju Jelenine ove se godine pridružuje i 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec koje u Kastav u nedjelju 24. svibnja dovodi najbolje roštilj majstore

Obilježavanju Jelenine ove se godine pridružuje i 4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec  koje u Kastav u nedjelju 24. svibnja dovodi najbolje roštilj majstore Primorja i okolice, ali i sve popularniji sastav Od srca do srca. Na Trgu Fortica svoje će grill umijeće pokazati ekipe Tomini mesari Manuela Držaića (Rijeka), UHBDR Kastav Marina Grbca (Kastav), Portić Berte Dorića (Bakar-Kraljevica), Pujedeži Nenada Kajina (Buzet), 4 mušketira Mladena Valjana (Grobnik) i Hot Stuff! Ivane Orlovčić (Malinska). Bogati zabavni program traje od 12 do 18 sati, a za pravo nedjeljno opuštanje pobrinut će se prigodni ručak koji za 25 kuna uključuje velike ćevapčiće u Mlinar somunu i piće po izboru: Osječko 1664, Jamnicu ili graševinu Vina Belje a tu su i svježe salate s Kiskom. Akademik kulinarstva Branko Ognjenović zadužen je za kulinarske prezentacije i degustacije, a posjetitelji će se moći okušati i u brojnim nagradnim igrama (Pik pogodi tko sam, Jamnica gajbomjer i Mlinar tortomlat) te osvojiti vrijede poklone.

Poznati chef zajedno s Damirom Permanom predvodit će gastro sud koji će ocjenjivati uratke natjecatelja u 5 kategorija (ćevapčići, ražnjići, pljeskavica, vratina i junetina), a ekipa koja sakupi najviše bodova plasirat će se u finale 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec te dobiti priliku da se dočepa Zlatnog ćevapa. A kako roštilj pripremaju amateri i profesionalci Primorja i okolice provjerit će i voditelj programa Frano Ridjan.

Od srca do srca cijelo će popodne svirati najveće pop i domaće hitove, a prije samog proglašenja u 17 sati pozornicu će prepustiti Glazbenom društvu Spinčići koje će održati promenadni koncert. Ulaz je besplatan za sve!

4. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata, uz podršku PIK Vrbovca, Škode, Peveca, Labuda, Kiska, Jamnice, Mlinara, Zvijezde, Vina Belje, Kotanyija, Konzuma, Osječkog 1664 te Iskona.

Prati specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"