Obavijesti

Srebrnarnice Argentum daruju srebrne ogrlice s natpisom!

Srebrnarnice Argentum daruju srebrne ogrlice s natpisom!
11

Želite li ime voljene osobe nositi oko vrata ili tražite savršen poklon? Srebrne ogrlice s natpisom su upravo ono što trebate.

Popusti u novini 24 sata!

Ovaj petak, subotu i nedjelju u dnevnim novinama 24 sata ARGENTUM srebrnarnice objaviti će oglas s kuponima koji svim čitateljima omogućuju 20 posto popusta na sve prstene koji su u ponudi, ali i 30 posto popusta na dio asortimana. Pribavite svoj primjerak kupona na vrijeme kako biste sve do 15. lipnja iskoristili ovaj popust!

Osvoji srebrnu ogrlicu sa natpisom!

Želite li ime voljene osobe nositi oko vrata ili tražite savršen poklon? Srebrne ogrlice s natpisom su upravo ono što trebate. Argentum srebrnarnice organiziraju nagradnu igru za čitatelje 24sata i najsretnijima poklanjaju 4 srebrne ogrlice s natpisom i 24 srebrna privjeska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sudjelovanje je jednostavno, na ovom linku unesite željeno ime te upišite svoje podatke. Svaki tjedan izvlačimo jednog dobitnika ogrlice s natpisom koji je upisao u aplikaciju i 7 dobitnika utješnih nagrada, srebrnih privjesaka. Upisom podataka automatski ostvarujete 20% popusta na sve prstene u Argentum srebrnarnicama. Popust možete iskoristiti u svim Argentumovim poslovnicama do 30.06.2012..

Izvlačenje dobitnika se odvija metodom slučajnog odabira putem računala. Dobitnika objavljujemo petkom (25.05., 01.06., 08.06. i 15.08.) u podrubrici nagradne igre. Pravila nagradne igre možete pročitati ovdje - www.24sata.hr/argentum-daruje.

Nagradnu igru odigrajte na ovom linku.

Srebrni nakit  modernog dizajna i vrhunske kvalitete

Argentum, prvi hrvatski lanac srebrnarnica, u 36 ekskluzivnih prodajnih mjesta diljem Hrvatske, nudi veliki izbor muškog i ženskog nakita od srebra i čelika te satova. Srebrnarnice Argentum za sada su u Zagrebu otvorene u sklopu Arena Centra i Avenue Malla dok su, primjerice u Dalmaciji i Slavoniji, puno rasprostranjenije i već dugi niz godina poznate kupcima.

Srebrni nakit iz ponude Argentum srebrnarnica cijenjen je zbog svog modernog dizajna i vrhunske kvalitete, a zahvaljujući vlastitoj proizvodni, svi artikli iz asortimana mogu se kupiti po povoljnim cijenama. Neki od njih, poput ogrlica s imenima, mogu se izraditi po narudžbi. Za ovaj najtraženiji artikl u asortimanu kupci često zahtijevaju da bude optočen cirkonima jer ga naručuju za poklon, a obzirom na početnu cijenu od samo 199 kuna često se vraćaju i kupuju ga za svoje potrebe. Cijena ogrlice s imenima ovisi o broju slova koje je potrebno izraditi u srebru, a zbog povećane potražnje za takvom vrstom asortimana u ponudi su i narukvice s natpisima po želji. Takvi i slični modni dodaci savršen su dar u svim prigodama poput krštenja, pričesti, krizmi, proslava diploma i vjenčanja. Često tražen nakit je i onaj autohtoni, izrađen tradicionalnim tehnikama poput šibenskih botuna ili s dodatkom  bisera i koralja iz Jadranskog mora. Cijena većine artikala u ponudi određuje se po gramaži. Upravo zbog toga što srebrni nakit nikada neće izaći iz mode, u posljednje vrijeme sve više klijenata upravo u srebrnarnicama Argentum kupuje burme i zaručničko prstenje. To nije neobično jer je kod svakodnevnog nošenja od velike važnosti lakoća materijala od kojeg je prsten izrađen, a koji se po svojoj boji može lako kombinirati u svim odjevnim stilovima.

Osim prodaje srebrnog nakita, druga važna usluga u srebrnarnicama je i zamjena starog nakita za novi. Naime, u svaku od ARGENTUM-ovih poslovnica moguće je donijeti svoj stari, zaboravljeni i oštećen nakit te ga zamijeniti novim, modernim artiklom iz asortimana. Riječ je o praktičnoj usluzi koja svim vjernim kupcima omogućava da u svakom trenutku bezbrižno prate modne trendove, pritom zadržavajući artikle trajne materijalne vrijednosti. Naravno, uz mogućnosti zamjene starog nakita za novi u svim Argentum srebrnarnicama vrši se i otkup zlata i srebra po najpovoljnijim cijenama u regiji.

Više informacija o ponudi Argentum srebrnarnica može se dobiti i na internetskoj stranici: www.argentum.com.hr, facebook stranici ili na besplatni telefon 0800 200 094.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje