Obavijesti

Show

Komentari 72

'Bali-beg': Probajte, pa će vam biti kristalno jasno jesam li gay

'Bali-beg': Probajte, pa će vam biti kristalno jasno jesam li gay
6

Turski glumac je u svom prvom intervjuu za jedan srpski dnevni list progovorio o nagađanjima o svojoj seksualnoj orijentaciji, ljubavi i daljnjim planovima

VIDEO

Turski glumac Burak Özçivit, koji je ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' osvojio srca gledateljica diljem svijeta, progovorio je u intervju za Kurir o ljubavi, karijeri, daljnjim planovima i nagađanjima o njegovoj seksualnoj orijentaciji.

- Svakodnevno na email produkcije stižu pisma mojih obožavateljica iz raznih zemalja u kojima se serija prikazuje. Srpkinje su prilično aktivne i uglavnom mi daju komplimente. Zanimljiva je činjenica da žene iz Srbije konstantno hvale moje brkove, isti slučaj je i s Turkinjama. Pružit ću im priliku da me bolje upoznaju, družit ćemo se - rekao je glumac i dodao da će sigurno posjetiti Srbiju iako vjeruje da ga djevojka neće pustiti da se sam druži sa svim tim prelijepim ženama. 

Glumac danas kroz šalu komentira tvrdnje da ga je bivša djevojka jednom zatekla u krevetu s muškarcem.

- Da i ja sam čuo da me zatekla, ali nisam uspio ustanoviti koja djevojka i s kojim muškarcem. Ne znam iz čije 'kuhinje' je izašla takva glupost, ali koliko su me te priče ranije znale potresti toliko me danas uveseljavaju. Probajte, pa će vam biti kristalno jasno jesam li gay - našalio se Burak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Bila je to ljubav na prvi pogled, u njenim očima je pisalo toliko toga'

Sa zaručnicom Ceylan Capom (25) rijetko se pojavljuje u javnosti, a nije tajna da se planiraju vjenčati.

- Ona je moja najveća ljubav do sada i kad nismo zajedno onda smo na telefonu. Ne prođe sat, a da se ne čujemo. Znate kako kažu, to je ljubav za cijeli život. O svadbi ne želim govoriti. Bila je to ljubav na prvi pogled. U njenim očima je pisalo toliko toga što me je u trenutku privuklo. Njena vanjština je božji dar, ali unutrašnjost je još ljepša - rekao je Burak koji se sprema za glavnu ulogu u jednom filmu koji će se naći i na europskom i svjetskom tržištu.

'Bio sam na granici ludila, depresije i pesimizma, to me ubijalo'

Nakon što je karijeru započeo kao model, u potpunosti se posvetio glumi.

- Volio sam posao modela. Bio sam vrlo uspješan u tome, čemu u prilog idu i brojne osvojene nagrade, ali u jednom trenutku sam se povukao u sebe, nisam se više želio izlagati očima javnosti. Želio sam se drukčije izraziti, kroz bilo kakav vid umjetnosti. Nisam se proslavio kao pjesnik i slikar, ali talent za glumu nisam mogao skriti, a nisam ni želio - rekao je glumac.

Zaključio je da je u glumi pronašao spas jer je bilo trenutaka kada je bio na granici ludila, depresije i pesimizma što ga je ubijalo pa je znao gladovati i zatvarati se u sebe i svoj dom.

No sreća mu se osmjehnula kada je dobio ulogu u 'Sulejmanu Veličanstvenom'.

- Pojavili su se producenti koji su kontaktirali sa mnom na prijedlog zajedničkih prijatelja. Otišao sam na casting i danas sam tu gdje jesam. Odgovara mi ova gužva i sve što se događa vezano je za Bali-bega. Obožavam taj lik - zaključio je Burak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'