Obavijesti

Show

Komentari 14

Bernie Ecclestone ‘nestao’ kad se pojavila njegova bivša žena

Bernie Ecclestone ‘nestao’ kad se pojavila njegova bivša žena
1

Slavica Radić (57), bivša supruga prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea (85), otišla je u švicarske Alpe kako bi skijala sa starijom kćeri i unukom Sophijom

VIDEO

Samo dan nakon što je viđena u Zagrebu, Slavica Radić (57), bivša supruga prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea (85), otišla je u švicarske Alpe kako bi skijala sa starijom kćeri i unukom Sophijom.

Tri generacije uživale su na skijalištu u slavnom Gstaadu, gdje Bernie već godinama ima luksuznu kuću. S njima je i Tamarin suprug Jay Rutland (34).

- Hvala ti, Jay, što si nas fotografirao sve zajedno. Ipak smo ti donijele krafnu za trud - napisala je Tamara na društvenoj mreži, gdje svakodnevno objavljuje fotografije sa svojih putovanja. No nije poznato je li u Gstaadu ostao i Tamarin otac Bernie. 

Naime, samo dan ranije no što je u Švicarsku stigla baka, malena Sophija, koja će u ožujku proslaviti drugi rođendan, igrala se s djedom na snijegu. Bernie ju je nagovorio da uzme grudu snijega i baci je na tatu. Bilo je to prvi put da je malena uzela snijeg u ruke, pa se rasplakala od hladnoće. No tata Jay smislio je odmah 'osvetu' za punca, pa je Sophiju nagovorio da novu grudu zabije Bernieju ravno u nos. Video je snimio Jay i podijelio ga s prijateljima. S njima nije bila Berniejeva mlađahna supruga Fabiana (38), koja se navodno ne slaže dobro s Tamarom i njezinom mlađom sestrom Petrom.

Sutradan je na skijalištu bila i Slavica, pa se pretpostavlja da je Bernie otišao kad je u Švicarsku stigla njegova bivša supruga.

Kći Tamara nikad nije skrivala koliko je bliska s mamom, koja joj je uvijek potpora.

- Moja mama je uvijek bila uz mene. Kuhala je i brinula se za nas. Bila je sa mnom na prvom izlasku sa sadašnjim suprugom. Bila je vrlo hladna i suzdržana prema njemu jer me uvijek pokušava zaštititi. Prvi put sam se s Jayem poljubila pred njom - ispričala je Tamara britanskim medijima. 

Pretpostavlja se da su svi odsjeli u Berniejevoj kućici, za koju se procjenjuje da vrijedi više do 230 milijuna kuna. Bernie ondje rado provodi vrijeme, pa je i Novu godinu dočekao ondje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...