Obavijesti

Show

Komentari 3

Billy Crystal dodjelu Oscara vodit će deveti put za redom

Billy Crystal dodjelu Oscara vodit će deveti put za redom
10

Vodim Oscara zato da me mlada žena u ljekarni prestane ispitivati kako mi je ime kada odlazim kod nje podići svoje lijekove. Veselim se showu, izjavio je Crystal

VIDEO

Domaćin ovogodišnje dodjele Oscara bit će Billy Crystal (63) koji je, kako ga nazivaju, jedan od kraljeva Oscara. Voditelj ove svečanosti bio je već osam puta. Od bezbrojnih video montaža do njegovog odnosa s gostima, Billy Crystal (63) uvijek je bio hvaljen. Crystal je uvijek bio vedar i nasmijan, a glazbeni talent samo je dodatno naglašavao njegovu karizmu. Upravo zbog toga je drugi omiljeni voditelj ove prestižne filmske nagrade. 

Kad su počela šuškanja o Crystalovom voditeljskom angažmanu za ovogodišnju dodjelu Oscara, sam glumac na svom Twitter profilu objavio je status. 

- Vodim Oscara zato da me mlada žena u ljekarni prestane ispitivati kako mi je ime kada odlazim kod nje podići svoje lijekove. Veselim se showu - napisao je. 

Predsjednik američke filmske Akademije Tom Sherak izjavio je da je Crystal odabran zato što je 'legenda komedije i ikona Oscara' i dodao da je 'dobar osjećaj vidjeti ga opet tamo gdje pripada'. 

Kad je 2006. vodio Oscare, Crystal se našalio da je tu zato što 'obožava besplatne smokinge'. 

Prošle godine dogodio se pravi debakl s mladim voditeljima Jamesom Francom i Anne Hathaway pa je na toj dodjeli najviše ovacija dobio Billy Crystal koji se pojavio kao prezenter.

Istinski kralj među voditeljima je Bob Hope koji je domaćin ove prestižne nagrade bio 18 puta. Crystala i Hopea slijedi John Carson. Pet puta je vodio dodjelu. 

James Franco i Anne Hathaway podbacili prošle godine

Prošle godine svi su mnogo očekivali od Jamesa Franca (33) i Anne Hathaway (29) , no između dvoje glumaca nije bilo kemije. Anne je bila previše uzbuđena i razigrana, a James je bio previše flegmatičan. Nije mu pomoglo ni to što se kostimirao u ženu. Njegov nastup ocijenili su kao uspavan i nezainteresiran. Komentiralo se da je najbolje da se njegov nastup zaboravi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama