Obavijesti

Show

Komentari 7

'Birdman' najbolji film, Moore i Redmayne su najbolji glumci

'Birdman' najbolji film, Moore i Redmayne su najbolji glumci
8

Glumačka postava filma 'Birdman' u nedjelju je na dodjeli prestižnih filmskih nagrada SAG Awards s velikim uzbuđenjem primila kipić u kategoriji najboljeg filma

VIDEO

U nedjelju navečer dodijeljene su SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) koje su prema mnogima i najbolji pokazatelj najizglednijih dobitnika najprestižnije filmske nagrade Oscar.

Glavnu nagradu večeri, onu za najbolji film, primila je ekipa filma 'Birdman'. Zbog prevelike sreće i uzbuđenja, glumica Naomi Watts (46) umalo je pala na pozornici nakon što se spotaknula o dugu haljinu Emme Stone (26). Kamere su, naravno, sve zabilježile. Emma si nije mogla pomoći pa se nasmijala, ali se odmah i ispričala svojoj kolegici zbog ove male neugodnosti. Uspjela se i zahvaliti na primitku nagrade. 

- Ovo je zbilja nevjerojatno. Divno je gledati ove prekrasne glumce oko sebe. Jako smo zahvalni na nagradi - rekla je Emma. Edward Norton (45) složio se s njom. 

- Zabavno je biti glumac, a kao što svi ovdje znaju, privilegij je biti zaposleni glumac. A još je veći privilegij ako vas i nagrade za to što radite - zaključio je. 

U kategorijama za najbolje glavne glumce slavili su Julianne Moore (54) za ulogu u filmu 'Still Alice' i Eddie Redmayne (33) za ulogu u filmu 'The Theory of Everything'. U kategorijama najboljih sporednih glumaca nagrađeni su J.K. Simmons  (60) i Patricia Arquette (46). 

'Homeland' je proglašena najboljom dramskom serijom, dok je 'Orange Is the New Black' najbolja humoristična serija. 

Najbolji glumac u dramskoj seriji je Kevin Spacey ('House of Cards'), a glumica Viola  Davis ('How to Get Away With Murder').

Za glavne uloge u humorističnim serijama nagrađeni su William H. Macy i Uzo Aduba, a Mark Ruffalo i Frances McDormand nagradu su primili u kategoriji najbolje uloge u televizijskom filmu ili mini - seriji.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...