Obavijesti

Show

Komentari 81

Bizarni zahtjevi zvijezda: Može li ćelava prostitutka bez zubi?

Bizarni zahtjevi zvijezda: Može li ćelava prostitutka bez zubi?
14

Iako su Nicki Minaj i Mariah Carey velike neprijateljice, jedno im je zajedničko - njihovi zahtjevi tijekom koncertnih turneja često prelaze granice normalnog

VIDEO

Lady GaGa

I ovako i onako kontroverzna pjevačica želi da je u garderobi prije izlaska na pozornicu dočekaju bijeli kožni kauči, svježe cvijeće i crne zavjese od satena. Zidove obavezno moraju krasiti stari posteri Davida Bowieja, grupe Queen, Eltona Johna i Billie Holiday. Lady GaGa (29) zahtijeva i maslac od kikirikija s lanenim sjemenkama koje ne sadrže više od 4 grama šećera. Pjevačica ima i pratnju od 150 ljudi koja se sastoji od spiritista, masera, čitačice tarota i 30 stilista.

Pixsell


POGLEDAJTE VIDEO: Ove zvjezde imaju doista bizarne zahtjeve

Pokretanje videa...

24sata Video 00:52

Madonna

Njezina ekipa sastoji se od 200 članova. Madonna (57) ima 30 tjelohranitelja, osobne kuhare, instruktora joge, osobu koja provodi akupunkturu, 20 međunarodnih telefonskih mreža. Od cvijeća ju moraju dočekati ljiljani i ružičaste ruže.

Reuters/Pixsell

Mariah Carey

U glazbenim krugovim a Mariah Carey (45) je već odavno poznata po izigravanju dive. Kao dokaz tome u prilog ide i priča oko njezinog gostovanja na božićnom eventu 2009. u Londonu kad je zahtijevala da bude okružena s 20 bijelih mačića i sto bijelih golubova. Između ostalog, tražila je i konfete u obliku leptirića koji bi uveličali završetak njezinog tadašnjeg koncerta. Zahtijevala je da do mjesta događaja bude prevezena u Rolls Royceu te da je dočeka ružičasti tepih po kojem će prošetati.

Poznato je već da pjevačica voli piti Cabernet Sauvignon vrijedan 200 dolara, dva buketa bijelih ruža obavezno moraju biti u njezinoj garderobi, a svijeće mirisa vanilije njezin su favorit. Idealna temperatura sobe joj je 23 stupnja.

PA/Pixsell

Rihanna

Tijekom turneje '777' organizatori koncerata tvrde da je Rihanna (27) živjela na energetskim pićima i slatkišima. Među omiljenima su joj Haribo gumeni bomboni i Oreo keksi. Obožava i sir.

Reuters/Pixsell

Katy Perry

Vozači pjevačice ne smiju započinjati razgovor s njom niti smiju gledati na stražnje sjedalo preko retrovizora. Njezina garderoba mora biti bež ili ružičaste boje. Katy Perry (30) zahtijeva moderan stolić za kavu, lusteri moraju biti u francuskom stilu, a hladnjak mora imati staklena vrata.

REUTERS/PIXSELL

M.I.A.

Pjevačica je obožavateljica europskog sira, a omiljena pića su joj Ketel votka, pelin i Red Bull.

PA/Pixsell

Nicki Minaj

Kontroverzna Nicki Minaj (32) želi svijeće koje mirišu na peciva, veliki pladanj sira, puno pilećih krilaca te žvakače gume u tri različita okusa.

REUTERS/PIXSELL

Jay Z i Beyonce

Prijevoz Jay Z-ja (45) obavezno mora biti najnoviji model Maybacha i to crne boje. Od pića mu moraju bti dostupne dvije boce šampanjca od 300 dolara te dvije boce Sassicaia vina iz 2004. godine.

Beyonce (34) obožava pečenu piletinu koja mora biti jako začinjena sa svježim češnjakom, soli i paprom. Za nju nema brze hrane - služe se samo zdrave grickalice i salate na staklenom posuđu. U zahodu je mora čekati crveni WC papir.


REUTERS/PIXSELL

Jennifer Lopez

Bijelo cvijeće je njezino omiljeno, po mogućnosti ljiljani ili ruže. Za Jennifer Lopez (46) bijele moraju biti i stolice, svijeće, kao i hrana. Najviše jede ribu.

REUTERS/PIXSELL

Christina Aguilera

Vjerovali ili ne, Christina Aguilera (34) uvijek inzistira na policijskoj pratnji, a kava i čaj nikad ne smiju biti hladniji ni topliji od 80 stupnjeva. No bizarnostima tu nije kraj - želi da joj bude dostupan i vitamin C u obliku likova iz američke animirane serije 'Obitelj Kremenko'.

Reuters/Pixsell

Kanye West

Njegovi vozači moraju nositi odjeću od 100 posto pamuka. Kanye West (38) ne podnosi umjetna vlakna.

REUTERS/PIXSELL

Adele

Pjevačica, koja se prije četiri godine povukla iz javnosti kako bi uživala u obiteljskom životu, tijekom svojih nastupa obavezno je zahtijevala kutiju određenih cigareta, svijetlo pivo i sendviče bez rajčice. Adele (27) je imala i jedno pravilo - svaki njezin obožavatelj koji je za koncert dobio besplatnu ulaznicu, obavezno je određenu svotu novaca morao donirati u humanitarne svrhe.

PA/Pixsell

Marilyn Manson

Slavni roker jednom je prilikom tražio da ga u backstageu dočeka ćelava prostitutka bez zubi.

24sata

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...