Obavijesti

Show

Komentari 17

Bogati 'klinci': Oni nemaju više od 20 godina, a imaju milijune

Bogati 'klinci': Oni nemaju više od 20 godina, a imaju milijune
10

Svi 'klinci' na ovoj listi još nemaju ni 21 godinu, a već zarađuju basnoslovne iznose i uživaju u planetarnoj slavi. Mnogi od njih glazbom i glumom bave se od malena...

VIDEO

Justin Bieber (20) - bogatstvo procijenjeno na 610 milijuna kuna

Problematični pjevač proglašen je jednim od najutjecajnijih poznatih osoba. Iako svojim ponašanjem ne može biti uzor mladima, impresivna je količina novca koju je zaradio do sada. Do svoje 19. godine uspio je 'zgrnuti' 610 milijuna kuna. Prema Forbesu, samo u razboblju od 2012. do lipnja 2013. Justin je zaradio 322 milijuna kuna.

Mladi Kanađanin se proslavio nakon što je postavio snimku sebe kako pjeva na YouTube. Njegov debitantski album 'My World' u SAD-u je dosegao platinastu nakladu, a svih sedam pjesama završilo je na Billboardovoj listi. Osim što zarađuje od svoje glazbe, Bieber je odlučio investirati u 'startupove' poput Enflicka, Tinychata i Spotifya.

Dakota Fanning (20) - bogatstvo procijenjeno na 89 milijuna kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Glumica od malena plijeni pažnji svojim talentom. U dobi od sedam godina glumila je u filmu 'Ja sam Sam' i privukla pažnju struke i javnosti. Najmlađa je glumica u povijesti nominirana za prestižnu nagradu Screen Actors Guild. 

Njena gluma joj je do 19. godine priskrbila niz istaknutih uloga u filmovima poput 'Rat svjetova', 'Tajni život pčela' i u 'Sumrak sagi'.

Angus Jones (20) - bogatstvo procijenjeno na 83 milijuna kuna

Uloga blesavog klinca u seriji 'Dva i pol muškarca' donijela mu je titulu najplaćenijeg dječjeg glumca u dobi od 17 godina kada je potpisao ugovor koji mu je garantirao 43 milijuna kuna za iduće dvije sezone. Angus se priključio adventistima i zbog vjere javno 'popljuvao' seriju te pozvao ljude da ju prestanu gledati. Od tada je njegov lik, koji se do tad pojavljivao u svakoj epizodi, degradiran u lika koji se pojavljuje povremeno, a u novoj sezoni uopće ga nema. 

Abigail Breslin (18) - bogatstvo procijenjeno na 66 milijuna kuna

Iako glumi od treće godine, pažnju javnosti privukla je s devet godina kada je sve oborila s nogu u ulogom u filmu 'Mala Miss Amerike'. Ta uloga priskrbila joj je nominaciju za Oskara i titulu jedne od najmlađih glumica ikad koje su nominirane za tu prestižnu nagradu. Glumila je još u uspješnicama poput 'Znakovi', 'Bez rezervacija', 'Nim na otoku mašte', 'Koja je ona prava?', 'Čuvarica svoje sestre' i 'Zombieland'.

Niall Horan (20), Liam Payne (20) i Harry Styles (20) svaki posjeduje po 44 milijuna kuna

Planetarnu slavu stekli su kao članovi britanskog boy benda One Direction. Sva trojica natjecali su se 2010. u britanskoj verziji showa 'The X Factor'. Kao samostalni natjecatelji nisu uspjeli napredovati u natjecanju pa su ih suci s još dva natjecatelja, Zaynom Malikom (21) i Louisom Tomlinsonom (22),  spojili u bend koji je postao svjetska senzacija. Na natjecanju su osvojili tek treće mjesto, ali u stvarnom životu pravi su pobjednici. Članovi benda zajedno imaju bogatstvo od 230 milijuna kuna. Prvi su bend u povijesti čija su sva tri albuma bila na vrhu Billboardove liste, a tinejdžerice diljem svijeta pate za njima. 

Niall je rodom iz Irske i svira gitaru od 11. godine, a prije nego se prijavio u 'The X Factor' nastupao je po Irskoj. Harry je prije One Directiona bio frontmen benda White Eskimo koji je uglavnom nastupao po Engleskoj. Liam se u 'The X Factor' prijavio kada je imao 15 godina, no Simon Cowel (54) mu je rekao da bi bilo najbolje da se vrati za dvije godine.

Jaden Smith (15) - bogatstvo procijenjeno na  30 milijuna kuna

Sin Willa Smitha (45) i Jade Pinkett Smith (42) svoj debi na velikom platnu imao je uz oca u filmu 'U potrazi za srećom' 2006. godine. Nakon toga imao je uloge u filmovima 'Dan kada je zemlja stala', ' Karate Kid' i 'After Earth'. Osim glumačke karijere, mladi Smith gradi i glazbenu, 2012. objavio je rap album 'The Cool Cafe', a ima i svoj brand odjeće MSFTSrep.

Willow Smith (13) - bogatstvo procijenjeno na 24 milijuna kuna

Jadenova mlađa sestra također se bavi glumom i glazbom i isto je debitirala uz oca 2007. godine u filmu 'I Am Legend'. Glumila je još u 'Kit Kittredge: An American Girl'. Willow je radila i s mamom Jadom na animiranom filmu 'Madagascar' u kojemu je posudila glas mladoj Gloriji, čijoj odrasloj verziji Jada daje glas. Willow ima i uspješniju glazbenu karijeru, potpisala je ugovor s Jay Z-jevom (44) izdavačkom kućom Roc Nation, a njen prvi singl 'Whip My Hair' prodan je u platinastoj nakladi.

Elle Fanning (16) - bogatstvo procijenjeno na 8,3 milijuna kuna

Mlađa sestra Dakote Fanning glumi od svoje druge godine, ali pohvale kritičara i pozornost javnosti dobila je ulogom u filmu 'Super 8' 2011. Nakon toga pojavila se u filmu 'Kupili smo Zoo' te je imala glavnu ulogu u drami 'Ginger i Rosa'.

Angelina Jolie (39) Elle je povjerila ulogu princeze Aurore u svom najnovijem filmu 'Gospodarica Zla' koji kod nas igra u kinima. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'