Obavijesti

Show

Komentari 17

Cam: Transvestit me podučio svim trikovima prije snimanja

Cam: Transvestit me podučio svim trikovima prije snimanja
8

Ekskluzivno smo razgovarali s američkim glumcem C. Gigandetom, protagonistom komedije “Njegov zločesti veseljko”, te doznali kakve veze film ima s Hrvatskom

VIDEO

U hrvatskim kinima odnedavno igra “Njegov zločesti veseljko”. To je po mnogima neobičan film o žigolu kojeg napusti njegov veliki penis te postane čovjekom. Otkačeni penis, koji sada ima ljudski oblik, počne stvarati nevolje po gradu, a vlasnik će napraviti sve kako bi ga što prije vratio gdje mu je mjesto - u svoje hlače. Scenarij Amerikanca Jeffa Tetreaulta, u originalu nazvan “Bad Johnson”, godinama je išao od ruke do ruke producentima u Los Angelesu. Nasmijao bi ih, ali ga nitko nije htio snimiti jer su rekli da je “škakljiva karaktera”. Nisu željeli riskirati s filmom u kojem penis luduje, uzima ljudski oblik, a uz to je i zločest, makar je na kraju svega scenarist želio pokazati da je važna ljubav, a ne seks. “Veseljku” je krenulo tek kad je pao u ruke Hrvatu. Scenarist Jeff je slučajno u teretani upoznao Dannyja Romana, podrijetlom Hrvata, koji u Americi ima uspješnu ekološku tvrtku. Dannyju se ideja svidjela i odlučio je uložiti novac u produkciju. Glavna uloga pripala je Camu Gigandetu, američkom glumcu koji je odigrao i jednog od vampira u “Sumrak sagi”.

Camu je uloga donijela nove poslovne projekte

- Čim sam pročitao scenarij, pomislio sam da je genijalan. Odmah sam počeo istraživati je li film s takvom tematikom ikad prije snimljen i, kad sam se uvjerio da nije, odmah sam nazvao agenta i dogovorio sastanak s producentima. Ideja je toliko zabavna i jedinstvena, a njom se može poistovjetiti puno muškaraca - rekao nam je u razgovoru Cam, koji je zbog uloge u filmu imao i posebnog mentora.

VIDEO

- Producent Danny Roman unajmio je profesionalnog imitatora transvestita kako bi mi pomogao ugurati penis među noge i naučio me kako da izvedem scenu u kojoj se treba vidjeti da nemam penis. Ispočetka je sve bilo jako nezgodno, ali sam se s vremenom naviknuo - objasnio je Cam. Odluka da glumi u uvrnutoj komediji glumcu nije naštetila u karijeri, naprotiv, otkačena i nesvakidašnja uloga donijela mu je i novi televizijski angažman.

- Fanovi mi svakodnevno pišu da im se film jako svidio, da je koncept genijalan i da su zbilja uživali i smijali se. Trenutačno glumim u ABC-ovoj seriji ‘Reckless’. To je kriminalističko-pravna drama s dosta vrućih scena. A te su scene vruće upravo zbog moje partnerice i kolegice odvjetnice, zgodne Anne Wood, a dijelom i zbog toga što snimamo u Charlestonu u Južnoj Karolini - kaže Cam.

Danny jedva čeka posjetiti Šibenik i pogledati film u kinu

Ondje je toliko vruće da se moram presvlačiti u pola scene jer se preznojavam. Odijelo na kraju scene bude za nijansu tamnije od silne vlage - našalio se glumac, koji priznaje da je čuo da je Hrvatska divna, ali je za sada ne namjerava posjetiti jer je trenutačno prezaposlen. No zato će producent filma Danny Roman nakon mnogo godina posjetiti zemlju iz koje su mu se roditelji ‘70-ih godina odselili u Ameriku.

- Jako sam uzbuđen što se film prikazuje u hrvatskim kinima. Jedva čekam doći iz Los Angelesa i otići u kino u Šibenik, koji je moj rodni grad. Volio bih i čuti reakcije Hrvata. Nadam se da film gledaju u što većem broju. To je zapravo urnebesna komedija i savršen film za izlazak u paru. Žene, obećavam vam, iz kina ćete izaći osnažene i s novim znanjima - rekao nam je u razgovoru Danny te dodao da je sretan jer se film jako dobro prodaje u SAD-u gdje je izašao na DVD-u.

- U pregovorima smo s i velikom kućom Comedy Central koja ga želi prikazivati na televiziji. Nadam se da ćemo uspjeti u tome. Film je sjajno prošao i u Njemačkoj, gdje je bio vrlo gledan. Baš sam sretan zbog toga - kaže Danny Roman te dodaje da se nada da će film biti uspješan i u Hrvatskoj, koju obožava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...