Obavijesti

Show

Komentari 89

'Djeca su im divlja, a oni završe u krevetu čim uhvate tu priliku'

'Djeca su im divlja, a oni završe u krevetu čim uhvate tu priliku'
5

Iako su skupa već od 2005. godine i zajedno imaju šestero djece, Angelina Jolie i dalje J. Aniston, Bradovu bivšu, smatra kao konkurenciju, osobno i profesionalno

VIDEO

Časopis Star objavio je ekskluzivnu priču o detaljima iz privatnog života Angeline Jolie (38) i Brada Pitta. Između ostalog, pišu da je glumica opsjednuta njihovom slikom u javnosti, o neobičnom načinu na koji odgajaju svoju djecu te o usponima i padovima njihovog odnosa. 

Izvor tvrdi da Angelina jako voli kontrolirati svog zaručnika i imidž u javnosti, što se odnosi i na njegov način odijevanja. 

- On radi što Angelina kaže, ali kad ona ne vidi, voli pušiti marihuanu i cigarete - tvrdi izvor. Mnoge će iznenaditi da Angelina i dalje mrzi Jennifer Aniston, bivšu Bradovu suprugu, te da na nju i dalje gleda kao na konkurenciju, na osobnoj i profesionalnoj razini. 

U njihovoj kući šefuju djeca

- Angie prati tekstove o sebi u novinama. Sviđa joj se ta hipi slika koju javnost ima o njoj, usporedbe s Audrey Hepburn i putovanja svijetom zbog nesebičnih stvari koje radi - otkriva izvor. Također, Brad i Angie u svom domu nisu šefovi, već tu ulogu imaju njihova djeca, Shiloh , Maddox , Pax , Zahara , Vivienne i Knox, koja kuću znaju 'preokrenuti'. 

Po kući se može naići na ostatke hrane, ali i mrtve bube

- Ta djeca su divlja. Vrište u svako doba dana i noći, a još k tome su neuredna. U svakom kutu može se naići na ostatke hrane, uglavnom od McDonald'sa, omoti od slatkiša, hrpa igračaka, pa čak i mrtve bube - govori izvor te dodaje da Angie i Brad misle da je to super iako bi mnogi rekli da je odvratno. Brad je kao roditelj više discipliniran, a najveći kamen spoticanja između ovog para su uglavnom djeca, to jest kako ih pravilno odgajati. Unatoč svim nesuglasicama, Brad i Angelina ludi su jedno za drugim. 

U spavaćoj sobi su kao zečevi

- Mjesto gdje nemaju problema je spavaća soba, tamo su kao zečevi - tvrdi izvor te dodaje da se Angie u Brada zaljubila čim su se upoznali. Njihova spremačica jednom je prilikom u njihovoj sobi našla brdo seksualnih igračaka. 

- Čim uhvate priliku, završe u krevetu. Brad voli Angelinu kao i ona njega, odlično si pašu - zaključuje izvor. 

Brad i Angelina upoznali su se na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith' 2005. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...