Obavijesti

Show

Komentari 105

Dokaz da nije sve u vezi 'Pune kuće' bilo posve milo i nevino

Dokaz da nije sve u vezi 'Pune kuće' bilo posve milo i nevino
5

U knjizi 'Dirty Daddy' Bob Saget, koji je u seriji glumio Dannyja Tannera, otkrio je da je tijekom snimanja serije bilo i više nego dovoljno raznih 'škakljivih' situacija

VIDEO

Nema većeg čistunca od Dannyja Tannera, no Bob Saget zna biti i 'zloćko'. U memoarima 'Dirty Daddy' glumac je otkrio neke od, kako ih sam opisuje, skandaloznih detalja sa snimanja serije 'Puna kuća' u kojoj je glumio.

Tajna # 1

Saget kaže da su on i Dave Coulier na setu jednom udisali dušikov oksid iz boce i snimali drogirani. Bili su paranoični i nisu se mogli prestati smijati.

Tajna # 2

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jednom prilikom u ruci sam držao šalicu kave. Kad sam čuo zvuk za početak snimanja bez razmišljanja sam šalicu bacio o zid. Zid pun prekidača i utičnica. To je bilo jako glupo jer sam mogao izazvati požar. Producenti su me opako 'naribali', ispričao je Saget.

Tajna # 3

Dogodilo se i to da nisam imao s kime vježbati scenarij pa sam uzeo lutku prirodne veličine i pravio se da je živa. Ubrzo sam se 'zaigrao' i počeo raditi razne nepodopštine s njom. Nisam ni sanjao da me snimaju i da me mogu vidjeti na monitorima u cijelom studiju. Koja sramota, rekao je Saget.

Tajna # 4

Čistunac Tanner ne psuje, ali Sagetu se više nego jednom dogodilo da koristi psovke koje uključuju riječi poput ku..., sra..., je.. itd.

Tajna # 5

Iako je 'Puna kuća' serija za obitelji i mlađu publiku, glumci se na setu nisu ustručavali pričati viceve za odrasle. Blizanke Olsen Sagetu su rekle da su točno znale kad su se svi smijali nečem prostom, samo što nisu 'kužile' čemu. 

Tajna # 6

Saget je blizankama Olsen na setu mijenjao pelene. Kaže da su se u nekoliko navrata tako jako uneredile da su 'smrdjele na kilometar' i bile umrljane izmetom pa ih je morao premotati i oprati. 

Tajna # 7

Kad su malo porasle, i Mary-Kate i Ashley postale su svjesne da svi samo čekaju da postanu punoljetne jer su bile jako lijepe i privlačne, otkrio je Saget.

Tajna # 8

Dave Coulier nije se ponašao u skladu sa svojim godinama. Cijelo je vrijeme puštao vjetrove na setu, ponekad čak i kad bi mu netko rekao da to učini. Cijeli set smrdio je po njegovoj stražnjici, to je bilo strašno, kaže Saget. 

Tajna # 9

Kad smo zajedno čitali scenarij, trebali smo sa strane bilježiti što je važno, što nam producenti kažu. Ja sam umjesto bilješki na svoj scenarij crtao penise svih veličina i oblika i crteže pokazivao Daveu i Johnu i 'umirali' smo od smijeha, otkriva Saget.

Tajna # 10

Saget i Stamos jednom su u toaletu restorana počeli pričati kao likovi koje su glumili u seriji, Danny Tanner i Jesse Katsopolis. Pokraj njih je stajao 18-godišnji dječak koji nije mogao vjerovati što čuje pa se počeo vrpoljiti i pomokrio se po sebi.  

Tajna #11

Dave Coulier i Bob Saget bili su cimeri 13 godina prije nego su počeli snimati seriju. Kad je tek došao u Los Angeles, Dave je spavao na Bobovom kauču tako dugo dok nije našao svoj stan. 

Tajna # 12

Jednom je na set došla psihologinja i zaključila da Saget ima manični napadaj. Hodao je, naime, po pokućstvu i skakutao sa stola na kauč pa na fotelju... sve samo kako ne bi stao na pod. 

- Pretvarao sam se da sam malo dijete i da letim i skakućem po oblacima - kaže Saget.

Tajna # 13

Da voli kršiti pravila, Saget je dokazao i kad se s autom za golf odvezao s golf terena i vozio po pločniku. Kaže kako zna da to nije neki veliki prijestup, no njemu i djeci koju je vozio bilo je jako zabavno. 

Tajna # 14

Danny Tanner je tip koji svoju djecu voli više od života. To svi znaju. Ali malo tko zna da je upravo Saget u suradnji s producentima liku dao njegove druge dvije prepoznatljive karakteristike - da grli koga god stigne i da sve oko njega mora biti besprijekorno čisto jer inače postaje neurotičan.

Tajna # 15

Serija je prvo zamišljena kao serija koja prati tri momka koja žive u istoj kući, nastoje se zbližiti i pronaći si cure. To je potrajalo svega tri epizode dok producenti nisu odlučili krenuti drugim putem. 

- Koncept je bio čudan. Tri tipa koja žive u kući s tri djevojčice i žele si naći djevojke. Prečudno - kaže Saget.

Tajna # 16

U kući koju vidimo u uvodnoj špici serije nije snimljena ni jedna jedina scena. Saget objašnjava kako su sve snimali u studiju, a kuću su snimili dok su snimali vanjske kadrove. 

- Kuća se svima svidjela pa je ostala u špici kao kuća u kojoj živimo - otkriva Saget. 

Tajna # 17

Saget je komičar i scenarij mu nije uvijek najbolje 'sjeo'. Kaže da puno puta nije zapamtio što mora izgovoriti, a kad se čuo kako izgovara scenarij, nije mu bilo jasno zašto to radi. 

- Lažem, sve mi je bilo jasno. Odrađivao sam to kako bih djeci platio školovanje - kaže Saget.

Tajna # 18

Kad smo konačno završili sa snimanjem, trebalo mi je 20 godina da uvjerim ljude da nisam ni najmanje sličan Dannyju Tanneru, da im objasnim da su Danny i Bob totalne suprotnosti. Ponekad me to živciralo, otkriva Saget.

Tajna # 19

Saget je sretan što je tijekom snimanja susreo mnoge ljude koji su se zbog situacija u kojima su se u životu našli na neki način povezali s likovima i događajima u seriji. Javljali su mu se, kaže, očevi koji su sami odgajali djecu jer su im supruge preminule, ljudi raznih profila koji su se povezali s njegovim likom. 

Tajna # 20

Uživao sam gledajući Jodie Sweetin kako odrasta, vidio sam pravu Jodie prije nego je postala ovisnica o drogama i zbog toga sam sretan - kaže Saget. Sweetin je u svojoj autobiografiji ovisnost opisala kao najgore što joj se u životu dogodilo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije