Obavijesti

Show

Komentari 30

'Dva i pol muškarca': Sheena opet ubili u posljednjoj epizodi

'Dva i pol muškarca': Sheena opet ubili u posljednjoj epizodi
7

Iako nije pristao glumiti u posljednjoj epizodi, Chuck Loree odlučio je Sheena još jednom ubiti u finalu serije. Na animiranog Charlieja padne klavir ispred vratiju

VIDEO

Ponekad nismo znali hoće li doći na snimanje. Zapravo, nismo znali je li uopće živ, prisjetio se Jon Cryer (49), poznatiji kao Alan Harper, kako je bilo snimati ' Dva i pol muškarca ' s Charliejem Sheenom (49).

Charle je s vremenom sve više bio zainteresiran za drogu i tulumarenje s prostitutkama, a posao mu je bio sve manje bitan. Redatelj Chuck Loree (62) nije pristao na njegove uvjete i Sheena su na kraju izbacili iz serije. Točnije, ubili su njegov lik.

Problematičnog je Charlieja u seriji zamijenio Ashton Kutcher (37) u ulozi ekscentričnog milijardera Waldena Schmidta. Stvari su se zakomplicirale kad je Angus T. Jones (21), koji je u seriji glumio Alanova sina Jakea, postao 'turbokršćanin' i govorio ljudima da ne gledaju seriju te da mu je ona uništila život. Naravno, nakon što je na bankovni račun spremio zavidnu svotu novca.

Chuck Loree htio je da Sheen glumi u posljednjoj epizodi serije, koja je emitirana u četvrtak, no on za to nije bio zainteresiran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

- Imali smo ideju da se Sheen pojavi u zadnjoj sceni pred vratima svoje kuće, pozvoni, unese se u kameru i počne luđački urlati koliko je droga štetna. Zatim je trebao spomenuti da je droga štetna za prosječne ljude, među koje on naravno ne spada, jer on je nindža ratnik s Marsa. Dakle - nepobjediv. I na kraju bi se na njega srušio klavir. Nama je to izgledalo smiješno, ali njemu, očito, nije... - pojasnio je Loree u priopćenju. Od svega što je planirao, uspio je samo animiranom Sheenu na glavu spustiti klavir, a zatim je klavir poklopio i samog redatelja. Tako je završila serija čijih 12 sezona su gledali fanovi diljem svijeta. Prema podacima CBS-a koji je emitirao seriju, finale je gledalo čak 13 milijuna ljudi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...