Obavijesti

Show

Komentari 7

Ekskluzivni video: Pogledajte dio akcijskog trilera godine

Ekskluzivni video: Pogledajte dio akcijskog  trilera godine
8

Holivudski glumac Denzel Washington spašava maloljetnu prostitutku i bori se za pravdu u akcijskom hitu „Pravednik“ od 25. rujna u svim kinima!

VIDEO

Samo na portalu 24sata.hr među prvima u svijetu možete pogledati ekskluzivnu produženu scenu iz nadolazećeg akcijskog trilera „Pravednik“ (The Equalizer).

Pokretanje videa...

24sata VIDEO

U produženoj sceni koju vam ovim putem donosimo samo na našem portalu pogledajte što redatelj Antoine Fuqua i glavni glumac Denzel Washington imaju za reći o ovom akcijskom trileru godine koji je svoju svjetsku premijeru imao na ovogodišnjem filmskom festivalu u Torontu uz pozitivne filmske kritike, a nakon toga bacite oko na prve dostupne kadrove nakon kojih ćete sigurno poželjeti čim prije pogledati ovaj vrhunski filmski uradak.

VIDEO

U ovom akcijskom spektaklu po drugi puta u svojim karijerama snage udružuju redatelj Fuqua i dvostruki dobitnik nagrade Oscar Denzel Washington ! Podsjetimo, njih dvojica prvi puta surađivali su 2001. godine na akcijskom trileru „Dan obuke“ (Training Day) za koji je upravo Washington osvojio svog drugog Oscara u karijeri, a prvog za glavnu mušku ulogu čime je postao tek drugi Afro-Amerikanac (nakon Sidneyja Poitiera) u povijesti koji je osvojio nagradu u toj kategoriji.

U filmu „Pravednik“, Denzel Washington je Robert McCall, bivši pripadnik specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima. Kako vrijeme odmiče i kako se on bori protiv onih koji nemilosrdno i brutalno napadaju nemoćne i slabije od sebe u McCallu se nanovo rađa želja za pravdom. Ako netko ima problem i ako je taj problem za tu osobu teško savladiv i ako se nema kome drugome obratiti, McCall će doći u pomoć... jer on je Pravednik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'