Obavijesti

Show

Komentari 16

Holivudska diva Joan Collins danas slavi svoj 80. rođendan

Holivudska diva Joan Collins danas slavi svoj 80. rođendan
4

Britanska glumica i seks simbol 1980-ih godina 80. rođendan će proslaviti na privatnom tulumu. Prije 30 godina, 50. rođendan obilježila je skidanjem za Playboy

VIDEO

Glumica i nekadašnji seks simbol, koja se osamdesetih proslavila ulogom Alexis u seriji 'Dinastija', danas slavi 80. rođendan. Holivudska diva Joan Collins nikada nije rado govorila o svojim godinama nastojeći ih držati u tajnosti, piše britanski Daily Mail.

- Ja nikada ne pričam o svojim godinama - odgovorila je onima koji su je nazvali u srijedu, dan prije njezina rođendana 23. svibnja, i poklopila im slušalicu.

Glumica će 80. rođendan proslaviti na privatnom tulumu o kojem čak ni njezin menadžer ne zna pojedinosti.

- To je top tajna - rekao je njezin menadžer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Joan je 1983. godine 50. rođendan obilježila skidanjem za Playboy za što je navodno dobila čak 500.000 funti. Uvijek glamurozna Joan trenutačno je u braku s petim suprugom i ima troje djece. Svoje prvo sudbonosno 'da' izrekla je 1952. godine u dobi od samo 18 godina kada se udala za Maxwella Reeda koji ju je kasnije pokušao prodati arapskom šeiku za 10.000 funti. 

Iz druga dva braka s Anthonyjem Newleyjem i Ronom Kassom dobila je troje djece dok se kasnije udala za Petera Holma koji joj je, kada je zatražila razvod, prijetio kako će priče o njezinom životu prodati medijima i nije htio napustiti kuću u kojoj su živjeli.

- Mnogo smijeha, teškog rada, nikad premršava ili predebela i 32 godine mlađi suprug - opisala je nedavno tajnu svoje  mladolikosti.

Joan ne krije da je tek u petom braku s kazališnim redateljem Percyjem Gibsonom (47) pronašla najveću sreću.

- Zajedno smo 11 godina i to je najsretnije razdoblje u mom životu - izjavila je nedavno o suprugu s kojim je u veljači proslavila godišnjicu braka.

Odrasla je u blizini Regent's Parka u Londonu. Otac Joe joj je bio kazališni agent, a majka Elsie hostesa u noćnom klubu koja je promijenila svoje ime u Elsa nakon što je rodila Joan, svoje prvo dijete. Prema tvrdnjama jednog biografa Joan je bila nevjerojatno lijepa zelenooka beba zbog čega je njezina majka na kolica objesila natpis na kojem je pisalo da je nitko ne smije ljubiti. Odrasla je uz sestru Jackie i brata Billa u blizini Blitza, pohađala satove na Royal Academy of Dramatic Art odjevena poput francuske glumice Juliette Greco. Pokušavajući uspjeti u Hollywoodu 50-ih i 60-ih godina, vozila se po Los Angelesu u ružičastom Fordu Thunderbirdu sa stolom od činčile i smaragdnim narukvicama. 

Joan je isprva bila poznatija po vezama sa slavnim glumcima nego umijeću na filmskom platnu. Vjeruje se da je ljubovala sa sinom Charlieja Chaplina, Charliejem Chaplinom Jr., Dennisom Hopperom, Robertom Quarryjem, Robertom Wagnerom, Nickyjem Hiltonom, Gordonom Whiteom, Harryjem Belafonteom, Warrenom Beattyjem i satiričarom Takijem Theodaracopulosom.

- I što da radim kada odem u mirovinu? Sjedim po cijeli dan i gledam televiziju? Još volim život pa ga i živim - rekla je nedavno glumica koja trenutačno piše svoju novu knjigu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba