Obavijesti

Show

Komentari 4

Htio biti diktator: Sacha Baron Cohen ne smije doći na Oscare

Htio biti diktator: Sacha Baron Cohen ne smije doći na Oscare
5

Komičar je upozoren da nije dobrodošao na dodjelu Oscara ako se na crvenom tepihu pojavi odjeven poput diktatora iz svog novog filma 'The Dictator'

VIDEO

Dolazak Sache Barona Cohena (40) na dodjelu prestižnih filmskih nagrada upitan je nakon što je otkriveno da se na svečanosti planira pojaviti odjeven kao lik iz svog novog filma 'The Dictator'. 

Britanski komičar, poznatiji kao Borat, član je Akademije filmske umjetnosti i znanosti. No unatoč tome upozoren je da nije dobrodošao na svečanost ukoliko se na njoj planira pojaviti 'zamaskiran'. Nakon što Cohen nije htio potvrditi da to neće napraviti, Akademija ga je upozorila da nije dobrodošao ukoliko na crvenom tepihu planira promovirati svoj film.

- Sve dok nisu sigurni da se to zaista neće dogoditi na crvenom tepihu, on nije dobrodošao - otkrio je izvor.

Borat se crvenim tepihom namjeravao prošetati odjeven kao general Aladeen dok se za ostatak svečanosti namjeravao preodjenuti u uobičajano svečano odijelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadamo se da je svima jasno da je to loša ideja. Crveni tepih ne služi za takve podvige. Nismo ga zabranili, čekamo jer želimo znati što planira učiniti - izjavio je glasnogovornik filmske Akademije. 

Njegov 'Diktator' navodno je njegov najkontroverzniji film do sada. Glavni lik iz njegove komedije je diktator koji je dijelom Moamar Ghadafi, a dijelom Sadam Hussein.

Nastup na Oscarima bio mu je zabranjen 2010. godine

To neće biti prvi put da britanski komičar ne prisustvuje dodjeli Oscara zbog neslaganja s organizatorima svečanosti.

Zbog 'kreativnih razlika' s organizatorima i producentima glumcu je 2010. bio zabranjen nastup u ulozi prezentera. Tada se htio našaliti s redateljem Jamesom Cameronom i odjenuti poput izvanzemaljca, odnosno, lika iz Cameronova hita 'Avatar'.

Na crvenom tepihu komičar se nerijetko pojavljivao odjeven poput likova koje je utjelovio u svojim filmovima. Cohen se 2005. godine na MTV-jevoj dodjeli pojavio poput lažnog kazahstanskog novinara Borata, a 2009. godine poput austrijskog modnog novinara Bruna.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...