Obavijesti

Show

Komentari 74

Imali su otvoren brak, Gwyneth nije marila što ju je Chris varao

Imali su otvoren brak, Gwyneth nije marila što ju je Chris varao
4

Gwyneth sve više zabrinjavaju godine i starenje pa je flertovanjem s drugima htjela osjetiti da je i dalje lijepa. Razdvojila ih je i Gwynethina potreba za pažnjom javnosti

VIDEO

Otkako je glumica na svom blogu prošli tjedan objavila da se rastaju, Gwyneth Paltrow (41) i Chris Martin (37) trude se ostati prijatelji pa su čak zajedno odmarali i na Bahamima. Prema časopisu People to im uspijeva jer su već neko vrijeme završavali svoj odnos i mirili se, a njihov konačni razlaz bio je samo pitanje vremena. Par je navodno imao otvoren brak i Gwyneth nije bilo briga ako bi se njezin suprug nalazio s drugim ženama. 

- Razdvojili su se i fizički i emocionalno. Uvijek im je bilo ugodnije neke stvari raditi odvojeno, nitko nije mislio da je to nešto neobično - otkrio je izvor za časopis People te dodao kako ih je sve to dovelo do prevara i veza s drugim ljudima. 

Gwyneth nikad nije bila ljubomorna

Britanskog glazbenika povezivalo se s Kate Bosworth i Helenom Christensen te čak s bivšom Gwynethinom prijateljicom Kate Hudson. Christensen i Hudson demantirale su te navode, no Bosworth ih nikad nije htjela ni komentirati. 

- Gwyneth nikad nije bila ljubomorna. Ona se vodila filozofijom 'odrasli smo, sami donosimo vlastite odluke' - tvrdi izvor. 

Njihov brak raspadao se godinama

I samu Gwyneth povezivalo se s brojnim muškarcima. Tijekom braka s Chrisom navodno je ljubovala s milijarderom Jeffreyem Sofferom, koji je trenutačno u braku s modelom Elle Macpherson pa s producentom serije 'Glee' Bradom Falchukom, kao i s odvjetnikom Kevinom Yornom. 

- Njihov brak godinama se raspadao što je njima jako teško padalo. Zbilja su radili na tome da poprave svoj odnos - otkrio je izvor te dodao kako Gwyneth zabrinjavaju godine i starenje pa se zbog flertovanja s drugima osjećala više seksi.  

Htjela je znati da još ima 'ono nešto'

- Htjela je osjetiti da je i dalje lijepa, da još ima 'ono nešto' - ispričao je izvor. Razdvojilo ih je i to što je Gwyneth oduvijek voljela biti u centru pažnje medija i javnosti, dok Chrisu to nikad nije bilo bitno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti svojim karijerama, a i narednih mjeseci čekaju ih brojne obaveze. Chris radi na svom novom albumu, a Gwyneth promovira svoj novi film s Johnnyjem Deppom. 

Par je bio u braku 11 godina. Imaju dvoje djece, djevojčicu Apple (9) i sina Mosesa (8).  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...