Obavijesti

Show

Komentari 43

Kate je bolje: Nasmijani William šest sati je bio uz nju u bolnici

Kate je bolje: Nasmijani William šest sati je bio uz nju u bolnici
9

Za trudnu Kate brine se liječnički tim na čelu s dva liječnika kraljevske obitelji, kraljičin kirurg-ginekolog Alan Farthing (47) i njegov prethodnik Marcus Setchell (69)

VIDEO

Nakon šest sati koje je proveo s trudnom suprugom Kate (30) koja pati od jakih mučnina, princ William (30) s osmijehom je na licu u pratnji policijskog službenika napustio londonsku bolnicu King Edward VII. Prema pisanju britanskih medija, vojvotkinja od Cambridgea osjeća se bolje, no i dalje će primati terapiju zbog trudničke hiperemeze, bolesti koju karakteriziraju mučnina i nekontrolirano povraćanje.

 - Vojvotkinja od Cambridgea osjeća se bolje. Ona i vojvoda neizmjerno su zahvalni na dobrim željama koje su primili. Ostat će u bolnici i nastaviti s liječenjem od trudničke hipermeze - stoji u priopćenju iz St. James palače.

Supružnici bi mogli neko vrijeme provesti odvojeni ukoliko se Kateino zdravstveno stanje ne popravi. Izvori bliski paru tvrde da je Williamova dužnost provesti prvu polovicu sljedeće godine u Sjevernom Walesu gdje radi kao pilot u kraljičinoj službi za spašavanje. Kate bi bolnička terapija mogla biti potrebna sve do prvih pet mjeseci trudnoće, a ponekad je neophodna čak i za vrijeme cijele trudnoće jer može dovesti do teške dehidracije i ugroziti život majke i djeteta.

Za Kate se brinu kraljičin trenutačni krirug-ginekolog i njegov prethodnik

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za Kate se brine elitni liječnički tim na čelu s dva liječnika kraljevske obitelji, kraljičin trenutačni kirurg-ginekolog Alan Farthing (47) i njegov prethodnik Marcus Setchell (69). Očekuje se da će njih dvojica imati ključnu ulogu tijekom cijele trudnoće. Rođenje kraljevskih nasljednika tradicionalno nadzire samo kraljičin trenutačni ginekolog dok je uključenost obojice muškaraca u ovom slučaju znak brige za zdravlje vojvotkinje i nerođenog djeteta.

Fathing je bivši zaručnik ubijene televizijske voditeljice Jill Dando. Za kraljičina ginekologa imenovan je 2008. godine i ovo će mu biti prva kraljevska trudnoća od imenovanja. Vjeruje se da će on i njegov prethodnik Setchell, koji je bio kraljevski kirurg-ginekolog punih 18 godina, blisko surađivati tijekom Kateine cijele trudnoće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje