Obavijesti

Show

Komentari 40

Katie dobila skrbništvo: Tom s kćeri ne smije pričati o religiji

Katie dobila skrbništvo: Tom s kćeri ne smije pričati o religiji
7

Prema uvjetima sporazuma, Tom Cruise sa Suri ne smije razgovarati o religijama, kao ni o scijentologiji. Kako će njihova kćer odrastati, ograničenja će se smanjivati

VIDEO

Raspad njihova braka šokirao je javnost, kao i dokazi koji upućuju na to da je Katie sve pomno planirala prije nego što je 29. lipnja predala zahtjev za rastavu braka. No, samo dva tjedna poslije par se sporazumno rastao. Sve su se dogovorili izvan suda. Katie je dobila skrbništvo nad Suri (6), ali će Tom imati dovoljno zajedničkog vremena za druženje s kćeri. Prema sporazumu, bivši supružnici dogovorili su se i što Suri smiju govoriti o religiji, uključujući i scijentologiju. Kako će njihova kćer odrastati, ograničenja će se smanjivati. Prema uvjetima sporazuma, Suri ne smije biti uključena u bilo što što je povezano sa scijentologijom, a to se odnosi na odlaske u crkvu kao i razne sastanke. Katie se potrudila i da Suri ne polazi scijentološku školu. Djevojčica će s majkom živjeti u New Yorku. 

Preko glasnogovornika par je poručio da će zajedno odgajati svoju kćer čime, dodali su, pokazuju poštovanje jedno prema drugom i prema uvjerenjima onog drugog. Izvor tvrdi kako je Tom pristao platiti poveći iznos u imovini, nekretninama kao i alimentaciji. Iako su prema predbračnom ugovoru dogovorili određenu svotu novaca za svaku godinu braka, izvor dodaje kako se Tom sigurno odlučio i na dodatni dobrovoljni novčani iznos kako bi se pregovori što prije završili. 

Katie je svaki potez pomno planirala?

Prije dva mjeseca Katie Holmes (33) dala je otkaz Belli (19), posvojenoj kćeri Toma Cruisea (50) iz braka s Nicole Kidman (45). Bella je radila kod glumice na izradi njezine modne linije Holmes i Yang. Kako piše Hollywood Reporter, bila je šokirana kad je čula Katienu odluku. Ipak, mnogi tvrde kako između njih dvije nije bilo problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bella je Katie zvala 'mama', ali sve je počelo imati smisla kad je Katie predala zahtjev za rastavu. Pažljivo je planirala zasjedu. Očito da nije htjela da Bella radi za nju jer je Tomovo dijete - tvrde izvori bliski glumici. 

Bivši član scijentološkog kulta, Marty Rathbun, savjetovao je Tomu da Katie da sve što ona zatraži jer bi u javnost mogli procuriti najprljaviji detalji scijentološkog načina života. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'