Obavijesti

Show

Komentari 0

Katy i Ariana vode po broju nominacija za 2014 MTV EMA

Katy i Ariana vode po broju nominacija za 2014 MTV EMA
1

Glasanje u svim EMA kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počinje danas! Za najboljeg izvođača regije bore se Punčke, Vatra, Van Gogh, Gramatik i Who See

VIDEO

MTV je danas objavio imena nominiranih za 2014 MTV EMA, godišnju dodjelu nagrada koja slavi najaktualnije izvođače sa svih strana svijeta. Dodjela europskih MTV glazbenih nagrada prenosit će se uživo iz dvorane The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenoga, u 21:00. Glasovanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act, počinje danas na mtvema.com i trajat će do 8. studenoga u 23:59.

Katy Perry vodi u utrci s nominacijama u sedam kategorija, a u stopu je sljedi  Ariana Grande, nominirana u šest kategorija. Pharrell Williams i 5 Seconds of Summer bore se za po pet nagrada. One Direction, Nicki Minaj, Iggy Azalea, Eminem, Sam Smith i Kiesza nominirani su za po četiri MTV EMA nagrade.

Australske uzdanice 5 Seconds of Summer kreću u obračun s britanskim herojima One Direction u kategoriji Najbolji pop izvođač (Best Pop), a njihovi obožavatelji suočit će se na Twitteru u kategoriji Najstrastveniji fanovi (Biggest Fans). Nastavlja se rivalstvo između Katy Perry i Taylor Swift jer će se njih dvije boriti u kategorijama Najbolji ženski izvođač (Best Female) i Najbolji izgled (Best Look). Kraljice hip-hopa Nicki Minaj i Iggy Azalea suočit će se u dvije kategorije: Najbolji hip-hop izvođač (Best Hip Hop) i Najbolji izgled (Best Look). 

Bokeljski duo Who See, zahvaljujući glasovima publike, osvojio je Wild Card nominaciju i kao peti nominirani izvođač kreće u utrku za MTV Best Adria Act nagradu uz Van Gogh, Vatru, Punčke i Gramatik. Glasanje u ovoj kategoriji također počinje danas na mtvema.com i trajat će do srijede, 22. listopada. Tada će dobitnik ovog priznanja nastaviti svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Van Gogh:

Ponosni smo! Poslije već jednom osvojenog najprestižnijeg priznanja u muzici 2007. godine, čast nam je da smo po drugi put nominirani za Best MTV Adria Act 2014. Činjenica da smo jedini nominirani srpski bend u konkurenciji za MTV EMA nagradu, motivira nas da u što boljem svijetlu razvijemo zastavu srpske rock muzike i opravdamo očekivanja svih naših fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu! Čestitamo svim nominiranim kolegama! I sama pomisao na to da se još jedno MTV priznanje “parkira” u Srbiji, nam predstavlja ogromno zadovoljstvo i čast.  Nas možda ne možete vidjeti na balkonu Skupštine grada Beograda, ali vjerujem da bi smo vam isto tako bili simpatični na dodjeli nagrada u Glasgowu!

Vatra:

'MTV nominacija dolazi u godini kada proslavljamo 15 godina Vatre na sceni. Nominacija je svojevrsna potvrda kako sve ovo što radimo tijekom godina dopire do publike i ima smisla, što svakako veseli i daje poticaj za dalje!''

Punčke:

“Lijepo je vidjeti ime svog benda među nominiranim za MTV Best Adria Act, pa sad samo držimo fige da ćemo u Glasgow po nagradu".

Who See:

„Veoma sam sretan što nas je publika odabrala, to je znak da vjeruju u nas i da nas vole svo ovo vrijeme. Ne možemo reći da smo očekivali jer bi bilo nezahvalno pored onakve konkurencije.“

U nastavku slijedi spisak nominiranih izvođača u svim MTV EMA kategorijama:

NAJBOLJA PJESMA

Ariana Grande – Problem

Eminem – Monster

Katy Perry – Dark Horse

Pharrell Williams – Happy

Sam Smith – Stay With Me

NAJBOLJI POP IZVOĐAČ

Ariana Grande

Katy Perry

Miley Cyrus

One Direction

5 Seconds of Summer

NAJBOLJI ŽENSKI IZVOĐAČ

Ariana Grande

Beyonce

Katy Perry

Nicky Minaj

Taylor Swift

NAJBOLJI MUŠKI IZVOĐAČ

Ed Sheeran

Eminem

Justin Bieber

Justin Timberlake

Pharrell Williams

NAJBOLJI IZVOĐAČ UŽIVO

Beyonce

Bruno Mars

Justin Timberlake

Katy Perry

One Direction

NAJBOLJI NOVI IZVOĐAČ

Ariana Grande

Charli XCX

Kiesza

Sam Smith

5 Second of Summer

NAJBOLJI VIDEOSPOT

Iggy Azalea – Black Widow ft. Rita Ora

Katy Perry – Dark Horse

Kiesza – Hideaway

Pharrell Williams – Happy

SIA – Chandelier

NAJBOLJI ROCK IZVOĐAČ

Arctic Monkeys

Coldplay

Imagine Dragons

Linkin Park

The Black Keys

NAJBOLJI ALTERNATIVNI IZVOĐAČ

Fall Out Boy

Lana Del Rey

Lorde

Paramore

Thirty Seconds To Mars

NAJBOLJI HIP-HOP IZVOĐAČ

Drake

Eminem

Iggy Azalea

Nicki Minaj

Kanye West

NAJBOLJI IZVOĐAČ ELEKTRONSKE MUZIKE

Afrojack

Avicii

Calvin Harris

David Guetta

Hardwell

NAJSTRASTVENIJI FANOVI: 

#EMABiggestFans1D

#EMABiggestFans5SOS

 #EMABiggestFansJustinBieber

#EMABiggestFansNickiMinaj

#EMABiggestFansArianaGrande

NAJBOLJI IZGLED (essence EKSKLUZIVNI SPONZOR)

Iggy Azalea

Katy Perry

Nicki Minaj

Rita Ora

Taylor Swift

NAJBOLJI PUSH IZVOĐAČ

Ariana Grande, Charli XCX, Cris Cab, John Newman, Jungle, Kid Ink, Kiesza, Lorde, Sam Smith, Zedd, 5 Seconds Of Summer

NAJBOLJI WORLD STAGE NASTUP

Afrojack

B.o.B.

Ellie Goulding

Enrique Iglesias

Fall Out Boy

MTV BEST ADRIA ACT

Gramatik

Punčke

Van Gogh

Vatra

Who See

Izvršni producenti dodjele su Bruce Gillmer i Richard Godfrey. Novosti u vezi s MTV dodjelom europskih muzičkih nagrada pratite na @MTVEMA, #MTVEMA na Twitteru, Instagramu ili Facebooku. Vijesti, najnovije objave i press materijale o MTV EMA potražite na press.mtvema.com ili nas na @VIMN_PR.

O MTV EMA:

Od prve dodjele 1994. godine, MTV EMA je stekla reputaciju jedne od najvećih svjetskih svečanosti dodjela nagrada. Prošli gradovi domaćini MTV EMA ceremonijama bili su Amsterdam (2013), Frankfurt (2012), Belfast (2011), Madrid (2010), Berlin (2009), Liverpool (2008), Munich (2007), Copenhagen (2006), Lisbon (2005), Rome (2004), Edinburgh (2003), Barcelona (2002), Frankfurt (2001), Stockholm (2000), Dublin (1999), Milan (1998), Rotterdam (1997), London (1996), Paris (1995) i Berlin (1994). 

O MTV-ju:

MTV je vodeći svjetski brend za zabavu mladih. Uz globalni pristup do više od pola milijarde domaćinstava, MTV je kulturni dom milenijumske generacije, glazbenih fanova i izvođača i pionira u kreiranju inovativnog programa za mlade ljude. MTV odražava i kreira pop kulturu svojim nagrađivanim sadržajima, koji se temelje na neodoljivim pričama, glazbenim otkrićima i aktivizmu i šire se putem TV, online i mobilne mreže. MTV je jedinica kompanije Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), jednog od vodećih svjetskih kreatora programa i sadržaja putem svih medijskih platformi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo