Obavijesti

Show

Komentari 12

Lincoln: Nemam noćne more o zombijima nego sanjam žene

Lincoln: Nemam noćne more o zombijima nego sanjam žene
3

Šerif Andrew Lincoln, serijski je ubojica zombija, a po epizodi zarađuje 630.000 kn. Šestoj sezoni serije 'Živi mrtvaci' koja će se prikazivati na Foxu, jako se veseli

VIDEO

Ova sezona je bila jako čudna i nakon završetka trebalo mi je vremena da dođem k sebi. Lijepo je vratiti se normalnom životu, daleko od nakaza željnih ljudskog mesa, rekao je Andrew Lincoln (41), zvijezda hit serije 'Živi mrtvaci'. Finale pete sezone gledalo je čak 15,8 milijuna ljudi.

Ovo je bilo najgledanije finale otkako je serija 2010. došla na ekrane, a priča o zombi apokalipsi još je lani postala i ostala najgledanija serija svih vremena u povijesti kabelske televizije. Lincoln u seriji glumi neustrašivog šerifa Ricka Grimesa.

- Posljednja scena koju sam odradio bila mi je ujedno i najteža. Bilo je jako hladno, a ja sam cijeli bio prekriven krvlju jer sam se prethodno borio s tri zombija. Intenzivno sam snimao sedam i pol mjeseci te čim sam sjeo u avion za Veliku Britaniju, ostavio sam Ricka u Atlanti. Dobro da nemam noćne more sa zombijima, sanjam lijepe žene - našalio se glumac. Dodaje da se naviknuo svako jutro gledati ista lica i da mu svi jako nedostaju.

Novoj, šestoj sezoni, koja će se i ovaj put prikazivati na Foxu, jako se, kaže, veseli. Na snimanjima se najviše zbližio s Normanom Reedusom (46) koji glumi Daryla. Iako je trebao umrijeti još u prvoj sezoni, spasili su ga obožavatelji kojima je postao jedan od dražih junaka. Reedus je na snimanju postao i vegetarijanac.

- Nakon cjelodnevnog snimanje realističnih krvavih scena s mesom nisam ga više htio okusiti koliko mi se zgadilo. Ponekad je na setu bilo stotine statista koje je trebalo nahraniti, a ti su dijelovi izgledali toliko jezivo da nitko poslije nije htio jesti čak ni piletinu – rekao je Norman. Njegov kolega Andrew nada se kako će njih dvojica ostati zajedno još nekoliko sezona.

- Kad bi mogao birati, volio bih da Reedus bude uz mene. Svi su mi jako dragi, ali nas dvoje se baš ‘kužimo’ - rekao je Lincoln, koji je u seriji i najplaćeniji glumac. Po epizodi dobije 90.000 dolara (oko 630.000 kuna), dok ostali glumci dobiju 80.000 dolara (oko 560.000 kuna). Andrew je u seriji ubio i najviše zombija. Točan broj još se zbraja, a zasad je jedino poznato da ga po broju ubijenih slijedi Reedus.

- Ubijanje je moj posao. Ipak, najteže mi je bilo ubojstvo svinja na farmi. Bile su jako nemirne - smije se Lincoln. Serija je bazirana na istoimenom stripu Roberta Kirklanda, a redatelj “Iskupljenja u Shawshanku” Frank Darabont prvi se dosjetio da bi se strip lako mogao pretvoriti u televizijsku seriju koja bi gledatelje zaintrigirala likovima i opasnim situacijama, dok bi zombiji bili samo začin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama