Obavijesti

Show

Komentari 29

Ljubav Johnnya Deppa i Kate Moss obilježili droga i svađe

Ljubav Johnnya Deppa i Kate Moss obilježili droga i svađe
10

Zajedno su bili tri godine i tulumarili 'kao životinje'. Oboje su puno pili i pošmrkali 'brdo' kokaina. On je bio nasilan dok se drogirao, a ona paranoična i izbezumljena

VIDEO

Kate Moss (40) 90-ih je bila ultimativna 'it-djevojka'. Bila je popularna među dizajnerima, manekenkama, a i muškarcima. Jedan od sretnika koji je imao priliku iskusiti njene draži u krevetu je Johnny Depp (51). 

Kate i Depp upoznali su se u veljači 1994. u kafiću Tabac u njujorškom East Villageu. 'Kliknuli' su na prvu i to je bio početak divlje i neobuzdane romanse, tvrdi Maureen Callahan, autorica knjige 'Champagne Supernova' koja otkriva tajne slavnih.

- Popili su nekoliko pića, u toaletu su šmrkali kokain i nakon toga otišli u njegovu hotelsku sobu. Tamo su bili cijelu noć i sljedeći dan jer je vani bila snježna oluja - piše Callahan.

'Žestoko' tulumarenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kate i Johnny ubrzo su počeli zajedno izlaziti i žestoko tulumariti. Nema kluba u kojem nisu bili, no najdraži im je ipak bio The Viper Room u Los Angelesu, klub u kojem je Depp bio suvlasnik. Gdje god su se pojavili, događale su se nezgode. Na proslavi Kateina 21. rođendana njihov zajednički prijatelj Jason Donovan predozirao se kokainom. 

- Kate i Johnny bili su mlađa verzija Keitha Richardsa i Anite Pallenberg. Drogirali su se kao da ne postoji sutra - piše u knjizi. Autorica dodaje kako se Kate često bojala da će je Depp ozlijediti jer je zbog droge imao česte promjene raspoloženja. 

Porazbijao sobu kad su se posvađali

Najžešću svađu imali su u njujorškom hotelu Mark. Depp je podivljao i razvalio apartman u kojem su bili. Svađa se toliko razbuktala da je osoblje hotela pozvalo policiju. Kad su došli, drogirana Kate sjedila je nasred sobe dok je Depp urlao na nju. Napravio je štetu od 55.000 kuna i proveo noć u zatvoru.

- Sredinom 1996. Kate je bila izvan kontrole. Njena ovisnost poprimila je epske razmjere. Mogla je odjednom pošmrkati tri grama kokaina i strusiti cijelu bocu votke i nije joj bilo ništa. Votku je pila zato što joj je liječnik rekao da ako već mora piti pije votku jer će joj ona najmanje uništiti fizički izgled - piše Callahan. Zbog velikih kapaciteta Kate je dobila nadimak 'The Tank' (eng. spremnik).

Zvala ga je svakih pet minuta

Kate je zbog ovisnosti postala paranoična i sumnjala je da je Depp vara. Zvala ga je skoro svakih pet minuta, ispitivala gdje je. Nije joj smetalo što se i on drogira 'kao životinja', brinulo ju je samo što su razdvojeni zbog njegova posla i bojala se da je ne prevari. Veza im se temeljila na pijančevanju, drogiranju, divljem seksu i tulumima. Deppu je s vremenom to postalo prenaporno i 1997. on i Kate su prekinuli. 

Kako bi preboljela Deppa, Kate se počela još više drogirati i žešće tulumariti. Družila se sa Sadie Frost i njenim bivšim suprugom Judeom Lawom. Njihovi izlasci često su završili tako da su se drogirani  kao zombiji seksali utroje, piše Callahan. 

Ostavio ju je i drugi put

Kate i Johnny 1998. nakratko su se pomirili. Opet ju je ostavio i to javno - tijekom intervjua koji je davao u sklopu promocije svog filma 'Strah i prijezir u Las Vegasu'. Prohodao je s Vanessom Paradis (41). Francuskinja je zatrudnjela nekoliko tjedana nakon što su prohodali. Kate je bila izvan sebe kad je to saznala. Mislila je da ju je Johnny izdao. To ju je potaknulo da se prijavi u kliniku za odvikavanje i mentalne bolesti u Londonu. 

Depp i Paradis bili su u vezi do 2012. kad ju je ostavio jer se zaljubio u Amber Heard (28) s kojom je sada zaručen. Moss se 2010. udala za rokera Jamieja Hincea (45). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'