Obavijesti

Show

Komentari 70

Maguire i Jennifer Meyer svoj privatni život kriju od javnosti

Maguire i Jennifer Meyer svoj privatni život kriju od javnosti
11

Par se upoznao 2003. godine kad je Jennifer došla posjetiti oca na posao. Maguire je tad snimao film 'Seabiscuit'. O svom bračnom životu u javnosti uopće ne pričaju

VIDEO

Nekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate.

O karijeri će uvijek rado popričati, no Tobey Maguire (38) škrt je na riječima kada mu se postavi pitanje o njemu ili njegovom bračnom životu.

- U konačnici, samo želim biti produktivan pa ne želim da mi na putu stoje priče o mom privatnom životu. Za mene su neke stvari dragocjene - izjavio je Tobey jednom prilikom. Upravo zato se o njegovim vezama prije braka s Jennifer Meyer, kao i o samom braku te djeci jako malo zna.

Upoznali su se kad je Jennifer došla posjetiti oca u studio

Holivudski glumac i kćerka šefa Universala, Rona Meyera, te dizajnerica nakita upoznali su se 2003. godine kad je Maguire snimao film 'Seabiscuit' baš u Universalu. Jennifer je došla posjetiti oca.

Maguirea žena smatra zaslužnim za posao kojim se bavi

Dizajnerica ne skriva da baš svog supruga smatra zaslužnim za posao koji danas radi.

VIDEO

- Mom mužu će se ovo svidjeti, ali moram mu odati priznanje. Nisam imala pojma o industriji nakita dok njega nisam upoznala. Stalno me pitao što bih voljela raditi i na kraju sam mu priznala o čemu je riječ. On me poticao da se počnem baviti time i hvala Bogu da je to učinio - pohvalila je Jennifer svog supruga u jednom intervjuu.

Tajno vjenčanje, među gostima je bio i Leonardo DiCaprio

Par se zaručio u travnju 2006., a vjenčali su se u listopadu 2007. godine. Njihova kći, Ruby Sweetheart, tada je imala sedam mjeseci. Svečanost su odlučili prirediti na Havajima, a zavjete su izrekli pred malom grupom prijatelja. Među njima je bio i Leonardo DiCaprio (39) . Leo i Tobey zajedno su glumili u filmu 'Život ovog dječaka'. Godinama su bliski prijatelji, no dok Tobey živi mirnijim životom, DiCaprio ne odustaje od tulumarenja i veza s modelima.

Maguire je nekad bio siromašan, žrtvuje se zbog obitelji

U svibnju 2009. godine Tobey i Jennifer dobili su još jedno dijete, dječaka kojeg su nazvali Otis Tobias. Obitelj stalan dom ima u Kaliforniji, a Tobey se trudi održati stabilnost u obitelji.

- Često sam se selio okolo, a zbog karijere glumca, to je i dalje neizbježno. Prisiljen sam otići na nekoliko mjeseci i stvoriti svoj život negdje drugdje. No, volio bih da moja djeca budu u školi sa svojim prijateljima. Zahvalan sam na toj mogućnosti putovanja i stvaranju novih iskustava i nemam ništa protiv malo žrtvovanja. Sve je to za dobrobit moje djece  - rekao je Tobey jednom prilikom te se prisjetio svog djetinjstva. Njegova obitelj bila je siromašna, a namirnice su dobivali od susjeda.

Obožava ulogu oca

- Uvijek sam imao krov nad glavom, ali sam uglavnom spavao kod rodbine, a ponekad i u skloništu za beskućnike. Moja obitelj imala je bonove za hranu, to me potaknulo da se sam pokrenem i naučim zarađivati - otkrio je holivudski glumac jednom prilikom.  Ne skriva da ulogu oca obožava te se na tom području trudi biti što bolji jer on uz sebe nije imao oca koji se od njegove majke rastao kad su mu bile samo dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...