Obavijesti

Show

Komentari 0

Metal divovi Mastodon dolaze u veliki pogon Tvornice 13. 6.

Metal divovi Mastodon dolaze u veliki pogon Tvornice 13. 6.
5

Američki metal divovi Mastodon nastupit će u Tvornici kulture u subotu 13. lipnja u sklopu svoje velike “Once More ‘Round The Sun” turneje

VIDEO

Američki metal divovi Mastodon nastupit će u Tvornici kulture u subotu 13. lipnja u sklopu svoje velike “Once More ‘Round The Sun” turneje.

Koncert u lipnju bit će ukupno treći dolazak benda iz Atlante u Zagreb. Prvi put nastupili su 2011. na InMusic festivalu, a godinu dana kasnije počastili nas nezaboravnom svirkom u rasprodanom dvorištu Jedinstva sa Slayerom i Gojirom.

Novo ukazanje dogodit će se 13. lipnja u sklopu turneje kojom promoviraju hvaljeni i nagrađivani album “Once More ‘Round The Sun” za čiji singl “High Road” su bili nominirani za Grammyja u kategoriji Best Metal Performance. Aktualna ploča odlično se nastavila na planetaran uspjeh prethodnog izdanja “The Hunter”, također nominiranog za Grammy i proglašenog albumom godine u mnogim glasovitim specijaliziranim medijima (Metal Hammer, Classic Rock, Rock Sound).

Mastodon su 2000. u Atlanti osnovali basist Troy Sanders, gitaristi Brent Hinds i Bill Kelliher te bubnjar Brann Dailor. Već prvim albumom “Remission” iz 2002. bend se probio na svjetsku scenu mješavinom mnogih žanrova metala, od progresivnog i eksperimentalnog do sludgea i stonera, sve potkrepljujući eksplozivnim i moćnim live nastupima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Do danas se line up grupe nije mjenjao, a na kontu su naslagali šest studijskih izdanja i beskonačno nagrada koje su im zacementirale poziciju među najtraženijim i najatraktivnijim metal bendovima današnjice.

Koncert u Velikom pogonu Tvornice kulture 13. lipnja bit će jedini nastup Mastodona u našoj regiji i među rijetkim klupskim pojavljivanjima na ovoj turneji, većinom popunjenoj najvećim svjetskim festivalima. 

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji od 20. veljače po cijeni od 120 kn sve do 29. ožujka. Od 30. ožujka do 12. Lipnja cijena će im iznositi 140, a na dan koncerta 160 kn.

Prodajna mjesta

Dirty old shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13 

Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

Aquarius CD Shop, Varšavska 13

Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'