Obavijesti

Show

Komentari 99

Na današnji dan prije točno 17 godina preminula je Lady Di

Na današnji dan prije točno 17 godina preminula je Lady Di
14

Majka dvojice sinova, nesretna u ljubavi, modna ikona, humanitarka, 'princeza srca' bila je žena koju je cijeli svijet obožavao i rijetko tko nije bio tužan kad je preminula

VIDEO

'Princeza srca' preminula je n a današnji dan prije točno 17 godina. Tada 36-godišnja Diana, princeza od Walesa, preminula je u automobilskoj nesreći u tunelu Pont de l'Alma u Parizu. Bila je omiljena britanska princeza koju je zbog dobrote i jednostavnosti volio cijeli svijet. S princom Charlesom (65) dobila je dva sina, Williama (32) i Harryja (29).

VIDEO

U ljubavi je bila nesretna jer je Charles bio zaljubljen u bivšu djevojku, Camillu Parker Bowles (67) koja se udala za drugoga, a danas je s Charlesom. Diana se u potpunosti posvetila humanitarnom radu. Bila je modna ikona, sve što bi odjenula odmah bi postalo hit. Borila se s bulimijom i bolovala od depresije, a pričajući o svojim bolestima stekla je još više obožavatelja.

Pokretanje videa...

YouTube VIDEO

Od Charlesa se rastala 1996. godine. Bila je u vezi s kirurgom Hasnatom Khanom (55), kapetanom Jamesom Hewittom (56), a kad je preminula u autu je s njom bio tadašnji ljubavnik Dodi Fayed.

Obožavatelj kupio tortu s Dianinih svatova

Koliko je popularna Diana bila, svjedoči i to što je kriška torte s vjenčanja nje i Charlesa ovog četvrtka prodana na aukciji po vrtoglavoj cijeni. Kolač star 33 godine postigao je cijenu od 1375 dolara, što je oko 7700 kuna. Torta je upakirana u kutiju na kojoj je naveden datum vjenčanja, 29. srpnja 1981., mjesto, Buckinghamska palača', te grb i inicijali mladenaca. U kutiji je, uz krišku torte umotanu u masni papir, zahvalnica koju su Diana i Charles dali svim gostima. Iz aukcijske kuće Nate D. Sanders poručuju da kupcu ne bi bilo pametno da kuša tortu jer vrlo vjerojatno više nije jestiva.

Nove teorije zavjere ususret godišnjici Dianine smrti

Dianu su po nekim teorijama usmrtili britanski tajni agenti, po drugima policija, po trećima je to jednostavno bila nesreća, neki čak mafiju smatraju odgovornom... teorije zavjere oko njene smrti i danas su brojne i raznovrsne. Najnoviju koja se pojavila potaknuo je francuski policajac koji je čuvao njeno tijelo u mrtvačnici u Parizu. Daniel Bourdon, naime, tvrdi da je Diana umrla jer je imala slab tim osiguranja.

VIDEO

U svojoj knjizi 'Diana: That Night' piše da pokojna princeza nije imala adekvatnu zaštitu te da su članovi osiguravajućeg tima bili krajnje neorganizirani i neprofesionalni. Nadalje, kao glavnog krivca prokazuje Henrija Paula, šefa osiguranja koji je vozio auto dok je Diana poginula iako te večeri nije bio na dužnosti i pio je. Bourdon ga naziva neodgovornim, no dodaje da je on vozio kako bi Diana i Dodi pobjegli paparazzima. Par se ukrcao u auto na stražnjem ulazu pariškog hotela Ritz dok je Fayedov vozač čekao s prednje strane kako bi odvukao pažnju paparazza s para.

Uz Dianu su kobne večeri preminuli i Dodi i šef osiguranja Henri Paul. Njen tjelohranitelj Trevor Rees-Jones zadobio je teške ozljede, no izvukao se.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju