Obavijesti

Show

Komentari 8

'Na prvom spoju gledao je u mene bez da je uopće trepnuo'

'Na prvom spoju gledao je u mene bez da je uopće trepnuo'
9

Zvijezda serije 'Seks i grad' 19. svibnja 1997. rekla je sudbonosno 'da' Matthewu Brodericku. Kaže da je on najduhovitiji muškarac kojeg je upoznala i obožava ga

VIDEO

Zabavite se tijekom sunčanja na plaži, ali i tijekom kišnih ljetnih dana uz naše priče o vječnim ljubavima u Hollywoodu. U serijalu priča donijet ćemo vam pregled najvećih ljubavi glumačkih legendi.

Vjenčali su se u tajnosti 19. svibnja 1997. u sinagogi na Manhattanu. Danas zajedno imaju troje djece, uspješne karijere i sretan brak.

Sarah Jessica Parker (49) i Matthew Broderick (52) upoznali su se u studenom 1991. na predstavi kazališne skupine Naked Angels. Matthew je surađivao s njenim bratom, režirao je dvije njegove predstave, i on ga je upoznao sa Sarah. Na prvi spoj su išli tek tri mjeseca nakon što su se upoznali, tek tada je Matthew smogao hrabrosti da je pozove. 

- Večer smo proveli u Cornelia Street cafeu na Manhattanu. Gledao je u mene bez da je uopće trepnuo. Imala sam osjećaj da sam u nekom talk-showu i počela sam brbljati sto na sat i pričati gluposti - ispričala je glumica jednom prilikom. Nakon tog prvog spoja postali su nerazdvojni.

 Gledao je u mene bez da je uopće trepnuo. Imala sam osjećaj da sam u nekom talk-showu i počela sam brbljati sto na sat i pričati gluposti

- Najduhovitiji je muškarac kojeg sam u životu upoznala. Potpuno sam luda za njim - rekla je glumica nakon četiri godine veze s Broderickom.

Sudbonosno 'da' izrekla u crnoj vjenčanici

Vjenčanje im je bilo sve samo ne uobičajeno. Sarah je imala crnu vjenčanicu Morgane Le Fay. Kaže da je sama pomisao da nosi nešto potpuno bijelo užasava.Vjenčala ih je Mathewova sestra Janet Broderick Kraft. Za glazbu se pobrinuo Peter Duchin. Njihovih 140 uzvanika mislilo je da su zapravo na zabavi, a ne na vjenčanju. Umjesto zahvalnica, par je gostima dao po komad torte s posvetom 'Stavite ovo pod jastuk i sanjajte svoju pravu ljubav'.

Najduhovitiji je muškarac kojeg sam u životu upoznala. Potpuno sam luda za njim 

- Znala sam točno što želim za dan svog vjenčanja, kakvu rasvjetu, kakvu hranu i sve je bilo savršeno - ispričala je Jessica Parker. 

Na svadbi nisu imali klasičnu rasvjetu, već lampione. Ako je Sarah bilo jako bitno da imaju dobru hranu u velikim količinama, pobrinula se da ne nedostaje komadiće parmezana u balsamico sirupu, svježe kamenice, smokve s pršutom, tandoori piletinu s umakom od manga, teletinu, škampe s raznim umacima...

- Imali smo švedski stol umjesto klasičnih stolova. Nisam htjela ljudima diktirati gdje i s kim će sjesti, svatko je mogao sjesti gdje želi i pojesti što i kad želi - objasnila je glumica. 

Vjenčanje su organizirali u najvećoj mogućoj tajnosti pa gosti sve do zadnjeg nisu znali kamo trebaju doći. Matthew smatra da svadba i brak nisu materijali za razgovor u nekom talk- showu, jako cijeni privatnost. U tajnosti su otišli i na medeni mjesec i to u Irsku gdje su uživali bez paparazza koji bi ih svugdje pratili. 

Balansira poslovni i privatni život

Matthew i Jessica zajedno imaju troje djece: 12-godišnjeg Jamesa i blizanke Marion i Tabithu koje im je 2009. rodila surogat majka. Žive u obiteljskoj kući u New Yorku, u Brooklynu.

Htjela sam obitelj, no nisam htjela da me ona definira

- Bilo mi je nezamislivo reći 'ne' poslu i postati žena kojoj se sve vrti oko braka i obitelji. Htjela sam obitelj, no nisam htjela da me ona definira - rekla je jednom prilikom glumica. Spajanje poslovnih i obiteljskih obaveza uvelike joj olakšava njen suprug koji ide u kupovinu i kuha za cijelu obitelj te, naravno, dadilje, asistenti, vizažisti... sve što si može priuštiti. Jessica Parker priznaje da im brak nije uvijek savršen i da djeca ponekad znaju biti velika distrakcija; kako u pozitivnom tako i negativnom smislu. 

- Jako je važno imati sve aspekte veze s partnerom pod kontrolom i potruditi se da sve funkcionira kako spada - kaže glumica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao