Obavijesti

Show

Komentari 70

Naljutio se: Bivši zaručnik želi Hurem uzeti tek rođenu bebu?

Naljutio se: Bivši zaručnik želi Hurem uzeti tek rođenu bebu?
3

Can Ates tvrdi da mu Meryem Uzerli ne da vidjeti kćer Laru. Iako je lani govorio da ne želi ni čuti za djevojčicu, predomislio se i na sudu će tražiti potpuno skrbništvo

VIDEO

Iznenadio se kad je na društvenoj mreži saznao da malena nosi majčino prezime. Izgleda da će o tome ipak odlučiti sud, kažu odvjetnici Cana Atesa (46), turskog burzovnog mešetara.

Can se naljutio na bivšu zaručnicu Meryem Uzerli (31) jer ga nije ni pitala za mišljenje kad je u rodni list upisivala djetetovo prezime.

- Svjestan je pogrešaka iz prošlosti, ali želi priznati kćer i brinuti se za nju - rekli su Atesovi odvjetnici. Najavili su sudsku borbu za skrbništvo nad djevojčicom. Meryem, koja se proslavila kao stroga sultanija Hurem u hit seriji “Sulejman Veličanstveni”, nije htjela da Can bude s njom na porođaju.

Brani mu da posjećuje Laru

Bivšem partneru, koji ju je ostavio čim je saznao da je trudna, navodno brani posjećivati Laru jer se boji da će je opet napustiti i povrijediti. Ne sviđa joj se ni što Ates stalno mijenja djevojke.

- Ne želim da dijete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu - požalila se Meryem prijateljima.

Uzerli s kćeri trenutačno živi u Berlinu, a Ates je u Istanbulu. Hurem s bebom pomažu roditelji, prijatelji, sestre i brat, a odmah poslije porođaja posjetila ju je i Selma Ergec (35), sultanija Hatidže iz “Sulejmana”, koja također živi u Njemačkoj.

Majčinstvo ju je promijenilo nabolje

- Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad. Svi se sjećamo što je govorio prije nekoliko mjeseci. S Meryem nije imao ozbiljne namjere, a dijete mu nije bilo ni na kraj pameti jer se u prijašnjoj vezi ostvario kao otac. Sad je kasno za kajanje - kažu glumičini prijatelji. Iako su i dalje na ratnoj nozi, Meryem na društvenoj mreži još ima fotke s Canom.

- Ne mogu izbrisati prošlost, ali mogu paziti da ne radim iste pogreške u budućnosti. Majčinstvo me promijenilo nabolje - zaključila je Uzerli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze