Obavijesti

Show

Komentari 25

Nepobjediva Hurem: Od boli me uspjelo spasiti majčinstvo

Nepobjediva Hurem: Od boli me uspjelo spasiti majčinstvo
6

Turska glumica, poznata po ulozi u TV spektaklu “Sulejman Veličanstveni”, oporavila se od depresije i izdaje zaručnika Cana. Sreću je pronašla u brizi o kćeri

VIDEO

Samouvjerena sam, snažna i uspješno se suprotstavljam strahovima, napisala je Meryem Uzerli (31) na Facebooku. Crvenokosa turska ljepotica na društvenu mrežu stavila je fotografije koje prate njezin život od djetinjstva do danas. Na njima blista od sreće.

Turski premijer Recep Tayyip Erdogan (60) nazvao ju je bestidnicom koja sramoti svoju zemlju. Ljudi su je napadali i vrijeđali na ulici jer im je bila previše zla kao Hurem u seriji. Bivši zaručnik Can Ates (47) varao ju je gdje god je stigao. Kad je čuo da čekaju bebu, nagovarao ju je da abortira, a kad ga je odbila, burzovni mešetar ju je ostavio. 

Uzerli je zbog toga psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida zaruka, glumica se pokušala ubiti skočivši s hotelskog balkona. Završila je na psihijatriji u Njemačkoj, a pomoć je tražila i od iscjelitelja. Bila je slomljena, osramoćena i ponižena, ali sve se promijenilo kad je prije dva mjeseca dobila kćerkicu Laru.

Majčinstvo ju je promijenilo pa je pristala na povratak na posao. Obožavatelji će je uskoro moći vidjeti u novoj povijesnoj seriji. Isto tako, namjerava se vratiti u Tursku jer bi trebala biti članica žirija u tamošnjoj inačici glazbenog showa “X Factor”. No to ne znači da su njezine nevolje prestale. Bezobzirni Can nedavno je izjavio kako će se na sudu boriti da dobije skrbništvo nad Larom.

- Meryem je kao tempirana bomba. Eksplodira čim joj nešto nije po volji. Bojim se za zdravlje svoje kćeri. Meryem je pakosna i zlopamtilo. Neće biti u stanju sama odgajati Laru - rekao je Can Ates.

Dodaje kako se kaje što ju je napustio u najtežim trenucima. Objasnio je da nije mogao izdržati njezinu histeriju. Uzerli se ne osvrće na njegovo blaćenje u medijima. Svojedobno je rekla da s tim slabićem više ne želi imati posla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao