Obavijesti

Show

Komentari 51

Nije rekla tati: Jon za Angienu operaciju saznao na internetu

Nije rekla tati: Jon za Angienu operaciju saznao na internetu
6

Bradova majka Jane izjavila je da je ponosna na snahu zbog hrabre odluke. Njezin otac Jon Voight poštuje njezinu odluku, a za sve je saznao kad i ostatak svijeta

VIDEO

Nakon što je Angelina Jolie (37) otkrila da se krajem travnja podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, odnosno, odstranila obje dojke nakon što je saznala da je nositeljica BRCA 1 gena zbog kojeg su joj šanse da oboli od raka dojke bile 87 posto, njezin partner Brad Pitt (49) komentirao je njezinu odluku.

- Prilično sam emotivan oko svega toga. Mogla je to zadržati potpuno u privatnosti, ali bilo joj je vrlo važno podijeliti priču kako bi drugi shvatili da to ne mora biti zastrašujuća stvar. Ustvari, to može biti nešto što vas osnažuje, čini nas sve jačima i jačima - rekao je glumac.

S ponosom je komentirao da se glumica pridržavala svih obveza u posljednja dva mjeseca pa je posjetila Kongo, u Londonu je prisustvovala G-8 konferenciji ministara vanjskih poslova dok je u New Yorku odala počast pakistanskoj tinejdžerici Malali Yousafzai.

- To je bilo doslovno samo nekoliko tjedana nakon što je bila na vrlo velikoj operaciji. Ali, kod kuće smo zajedno s djecom napravili čitav postoperativni plan koji je postao prilično zabavan. Možete od toga napraviti pustolovinu - rekao je.

Glumac je zaključio da su kroz to iskustvo proživjeli nekoliko emotivnih i prekrasno inspirirajućih mjeseci.

- I reći ću vam, veliko je olakšanje proći kroz ovo i ne imati prijetnju koja nam visi nad glavama. Znati da to neće biti nešto što će utjecati na nas. Ono na što sam najviše ponosan je naša obitelj. Bolest je se neće domoći - rekao je.

Bradova majka: Jako smo ponosni na Angelinu

Vijest o glumičinoj odluci njezin otac Jon Voight (74), s kojim se pomirila 2009. godine nakon što osam godina nisu pričali, saznao je na internetu. Ostao je zatečen tim više što ju je vidio samo dan ranije prije nego je to ispričala New York Timesu. 

- Moju ljubav i divljenje prema mojoj kćeri ne mogu objasniti riječima. Vidio sam je prije dva dana s mojim sinom Jamiejem koji je slavio rođendan. Bili smo s njom i Brad Pittom. No nisam znao za to. Saznao sam u utorak ujutro. Bio sam izneneđen kao svi ostali. Ona je vrlo izuzetna osoba - rekao je.

Dodao je da poštuje i razumije njezinu odluku da to drži u tajnosti od njega neko vrijeme.

Bradova majka Jane Pitt izjavila je da je ponosna na svoju snahu.

- Jako smo ponosni na Angelinu, to puno znači našoj obitelji, a pogotovo našim unucima. Volimo je - izjavila je.

Angelinin brat James Haven komentirao je da njegova sestra baš poput njihove pokojne majke svoju djecu stavlja na prvo mjesto.

- Ponosan sam što sam njezin brat - rekao je.

Vjenčat će se što je prije moguće

Nakon što se glumica podvrgnula mastektomiji, glumački par je odlučio što je prije moguće izreći sudbonosno 'da'.

- Angie se želi što prije vjenčati, a djeca je u tome podržavaju te stalno ispituju roditelje kad će se to dogoditi. Brad je donedavno bio sav u producentskim poslovima oko filma 'World War Z' zbog čega je planiranje vjenčanja bilo 'na ledu', no Angie je sada izjavila kako će se svadba prije održati ranije nego kasnije - otkrio je izvor i dodao da im je sada očito važno ozakoniti svoju dugogodišnju vezu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja